طرز تهیه اسکون مرغ پنیری
اسکون مرغ پنیری آرد 2 لیوان . تخم مرغ 1 عدد . کره 120 گرم . بکینگ پودر 2 و 1/2 قاشق چایخوری شیر 1/2 لیوان . نمک 1/2 قاشق چایخوری . مرغ چرخ کرده 400 گرم . ذرت کنسروی 1 لیوان جعفری خرد شده 1/2 لیوان . پیازچه 2 عدد .
اسکون مرغ پنیری
آرد 2 لیوان . تخم مرغ 1 عدد . کره 120 گرم . بکینگ پودر 2 و 1/2 قاشق چایخوری
شیر 1/2 لیوان . نمک 1/2 قاشق چایخوری . مرغ چرخ کرده 400 گرم . ذرت کنسروی 1 لیوان
جعفری خرد شده 1/2 لیوان . پیازچه 2 عدد . پنیر چدار رنده شده 1 لیوان . خامه مقداری
طرز تهیه : فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
آرد ، نمک و بکینگ پودر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید ، کره سرد را به صورت مکعب های کوچک خرد کنید و به آرد اضافه نمایید ، با انگشتان دست مواد را مخلوط کنید تا بافتی مانند خرده نان پیدا کند.
در این مرحله جعفری ، مرغ چرخ کرده ، پنیر چدار رنده شده ، ذرت کنسروی ، پیازچه خرد شده ، تخم مرغ ، نمک و فلفل را به مواد خمیر اضافه و مخلوط کنید.
شیر را کم کم به مواد اضافه کنید ، و با دست مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید ( تا اندازه ای شیر لازم است که خمیر فرم بگیرد و خرد نشود ).
داخل قالب گردی کاغذ روغنی قرار دهید و خمیر را داخل بگذارید و با فشار دست خمیر را داخل قالب منسجم کنید سپس خمیر را به 8 قسمت مساوی برش بزنید.
مقداری خامه را با برس روی سطح خمیر بزنید سپس قالب را داخل فری که از قبل روشن کرده اید 20 – 30 دقیقه قرار دهید ، پس از اینکه اسکون طلایی شد از فر خارج کنید ، مقداری کره روی آن بزنید و سرو کنید.
نکته ها : مواد داخل اسکون را میتوانید بنابر سلیقه تان تغییر دهید ، میتوانید به جای پنیر چدار از پنیر پیتزا هم استفاده کنید.
منبع:ایران کوک
برچسب ها :آشپزی ، آموزش اسکون مرغ پنیری ، اسکون مرغ پنیری ، دستور تهیه اسکون مرغ پنیری ، روش تهیه اسکون مرغ پنیری ، طرزتهیه اسکون مرغ پنیری ، گل بانو ، نحوه پخت اسکون مرغ پنیری ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0