طرز تهیه نان عدس خوشمزه
نان عدس از خوشمزه ترین و معروف ترین نان های کشور نپال می باشد و به دلیل اینکه در پخت این نان از شکر استفاده نمی شود برای دیابتی ها مناسب است.
نان عدس از خوشمزه ترین و معروف ترین نان های کشور نپال می باشد و به دلیل اینکه در پخت این نان از شکر استفاده نمی شود برای دیابتی ها مناسب است.
روغن جوشی از نان های خوشمزه و معروف شهرهای مشهد و کرمان می باشد و معمولا برای مجالس هم سرو می شود. شما می توانید این نان را هم با شیر و هم با ماست درست کنید و در صورت تمایل ادویه های دلخواه دیگری را هم به این نان خوشمزه اضافه کنید.
این لقمه ی خوشمزه باخمیر درست میشه چون مواد میانی داخل خمیر پیچیده میشه دیگه لقمه باز نمیشه ، چیزی از وسطش نمیریزه، راحت توی دست بچه ها قرار میگیره به خاطر نوع سرو راحتش، خیلی مورد پسند بچه هاس
آب ولرم رو داخل ظرف مناسبی ریخته و تا زمانی که خمیر مایه حل بشه هم می زنیم بعد نمک، روغن زیتون و آروم آروم آرد الک شده رو اضافه کرده و یه خمیری که به دست نچسبه ورز می دیم
شکر و خمیر مایه رو داخل شیر ولرم ریخته و درشو میبندیم و کمی استراحت میدیم سپس نمک ،تخم مرغ و آرد اندازه گیری شده رو اضافه کرده و یه خمیر نرم ورز میدیم
نان زمل یکی از انواع نان های خوشمزه اتریشی می باشد که بافت بسیار نرم و لطیفی دارد،