کد خبر : 19410
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 14 اردیبهشت 1402 - 15:28

طرز تهیه نان سامسا

طرز تهیه نان سامسا

شکر و خمیر مایه رو داخل شیر ولرم ریخته و درشو میبندیم و کمی استراحت میدیم سپس نمک ،تخم مرغ و آرد اندازه گیری شده رو اضافه کرده و یه خمیر نرم ورز میدیم

طرز تهیه نان سامسا

موارد لازم + طرز تهیه

?مواد لازم سامسا??
۴۵۰ میلی لیتر شیر
۱ ق چ خمیر مایه
۱ ق غ شکر
۱ ق چ نمک
۱ عدد تخم مرغ
۴ ق غ روغن مایع
۸۰۰ گرم آرد

?برای مواد داخلش??
۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۴ عدد سیب زمینی آب پز
پنیر چدار رنده شده
۱ حبه سیر ( اگه دوست داشتین )
فلفل سیاه
پودر فلفل قرمز یا پول بیبر
نمک
‌‌
نشاسته برای باز کردن خمیر

?طرز تهیه??
( وقتی آرد رو اضافه میکنین ممکنه کم یا زیاد باشه این بستگی به لیوان انتخابی شما داره) در آخر روغن رو اضافه کرده و دوباره ورز می دیم. خمیر آماده شده رو ۱_۱/۵ ساعت تو دمای محیط استراحت می دیم.
برای آماده کردن مواد داخل سامسا سیب زمینی های آب پز رو له یا رنده کرده و به صورت پوره در میاریم بعد داخل گوشت چرخ کرده پیاز رو نگینی خرد می کنیم و با کمی نمک، فلفل سیاه و یک حبه سیر طعم دارش کرده بعد تفت می دیم. تو یه ظرف دیگه پنیر چدار رو رنده می کنیم.
خمیر به عمل اومده رو دوباره با دستمون ورز می دیم سپس چندتا چونه جدا کرده و با کمک نشاسته باز می کنیم و خمیر رو نازک به شکل یوفکا در میاریم بعد روش رو روغن مالیده و مثل تصویر مواد میانی که اماده کردیم به ترتیب لایه لایه سیب زمینی، گوشت چرخ کرده و پنیر چدار رنده شده قسمت وسط خمیر می ذاریم و مثل تصویر شکل می دیم سپس روش رو روغن مالی می کنیم در نهایت داخل فر با دمای ۱۹۰ درجه به مدت ۳۰_۴۰ دقیقه می پزیم.
منبع :رضیم

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *