طرز تهیه کولی غورابیج

طرز تهیه کولی غورابیج

کولی غورابیج یکی از انواع غذاهای ساده و خوشمزه گیلانی است که در صورت نبود ماهی کولی می توانیم آنرا با انواع ماهی های کوچک درست کنیم،

آموزش سالاد تَبوله لبنانی

آموزش سالاد تَبوله لبنانی

سالاد تَبوله یکی دیگر از سالادهای معروف لبنان و کشورهای عربی ست که بر خلاف سالاد فَتوش که خیلی درشت باید خرد میشد ، این سالاد باید بسیار ریز تهیه شود.

نحوه درست کردن سالاد فَتوش

نحوه درست کردن سالاد فَتوش

سالاد فَتوش یکی از سالادهای معروف کشور لبنان است .این سالاد از معروفیت خاصی برخوردار است و در داخل آن از نان پیتا استفاده می شود. این سالاد ریشه عربی و ترکی دارد

طرز تهیه کراسینی

طرز تهیه کراسینی

کراسینی (Crostini)، یک نوع نان ایتالیایی که به صورت رومال شده با انواع مواد سرو می شود. این غذای خوشمزه با نان باگت های کوچک گریل شده آماده می شود

آموزش پخت مانتی

آموزش پخت مانتی

مانتی و یا منتی، یکی از مشهورترین غذای ترکیه بوده که در سایر کشورها چون روسیه، چین، گرجستان و… نیز معروف و پرطرفدار می باشد. برای تهیه این غذای سنتی، ابتدا باید مواد میانی آن را آماده کرده و سپس در خمیر ریخته و طبخ کنید

آموزش پخت امگشت پلو

آموزش پخت امگشت پلو

امگشت پلو و یا مگشت پلو، یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ جنوبی، خوزستان می باشد. عطر و طعم این پلوی معروف بسیار فوق العاده بوده و می توانید از انواع ادویه ها برای تندتر کردن طعم آن استفاده کنید