سالاد تَبوله یکی دیگر از سالادهای معروف لبنان و کشورهای عربی ست که بر خلاف سالاد فَتوش که خیلی درشت باید خرد میشد ، این سالاد باید بسیار ریز تهیه شود.در این سالاد می بایست از بلغور گندم استفاده شود وتقریبا کمتر سالادیست که از این ماده در آن استفاده شود ، اما بیس این غذا با بلغور گندم وجعفری ست. اهمیت این غذا در کشور لبنان به حدی بالاست که روزی به عنوان سالاد تبوله در تقویم ملی خود دارند.بلغور عطر و طعمی همانند آجیل (مغزهای موجود در آجیل) دارد و بسیار مغذی است. این نوع از غلات کالری و چربی کمی دارد اما سرشار از پروتئین و فیبر میباشد. این امر آن را به یک غذای ایدئال برای جایگزینی غلات تصفیه شده نظیر برنج سفید ـ که دارای شاخص قند خون بالا میباشد ـ تبدیل نمودهاست. بلغور دارای خواص زیادی است که در اینجا به چند مورد از آن اشاره خواهیم کرد.افرادی که از دانههای کامل شامل بلغور گندم و سرشار از فیبر مصرف میکنند، وزن ایدهآلشان را بهتر حفظ میکنند و از لحاظ قلبی-عروقی سالمترند و حتی عمر طولانیتری دارند.بلغور حاوی مقدار مناسبی فیبر است که میتواند بخشی از نیاز روزانه بدن را تامین کند و به این ترتیب در تنظیم حرکات رودهای و سمزدایی بدن موثر است. فیبر در طول مسیر گوارش باد کرده و آب به خود جذب میکند و به همراه خود، مواد دفعی و تکههای اضافه کلسترول را خارج میکند.بلغور گندم شاخص گلیسمی پایینی دارد بهخصوص در مقایسه با کربوهیدراتهای فرآوری شده یا حتی غنی شده. چون بلغور حاوی مقدار زیادی فیبر است که روند گوارش کربوهیدرات و ترشح قند خون در رگها را کاهش میدهد. سطح PH بدن را متعادل میکند: بلغورها منابع فشردهای از فیبر هستند که از گوارش در روده کوچک فرار میکنند و در روده بزرگ تخمیر شده، زنجیرههای کوتاهی از اسیدهای چرب میسازند. این زنجیرهها به تعادل سطح PH بدن کمک میکنند و مانع از زیادی اسیدی شدن بدن به خاطر مصرف غذاهایی مثل قند، محصولات حیوانی کمکیفیت و غلات فرآوری شده میشوند. از انواع دیگر سالاد می توان به : سالاد ماکارونی ، سالاد اندونزی ، سالاد کلم و سالاد سزار اشاره کرد.
کد خبر : 17153
تاریخ انتشار : چهارشنبه 5 بهمن 1401 - 11:23
آموزش سالاد تَبوله لبنانی
سالاد تَبوله یکی دیگر از سالادهای معروف لبنان و کشورهای عربی ست که بر خلاف سالاد فَتوش که خیلی درشت باید خرد میشد ، این سالاد باید بسیار ریز تهیه شود.
سالاد تَبوله
مواد لازم
- بلغور گندم :1 پیمانه
- جعفری ساطوریشده :1-2 پیمانه
- نعناع تازه : 3 قاشق غذاخوری
- پیازچه : 5 عدد
- گوجه فرنگی : 4 عدد
- آبلیمو : نصف پیمانه
- روغن زیتون : نصف پیمانه
- نمک : به مقدار لازم
- فلفل قرمز : به مقدار لازم
مراحل
- گام 1
ابتدا بلغور گندم را به مدت پنج تا شش ساعت در آب ولرم بخیسانید.
- گام 2
بلغور خیس خورده را داخل صافی بریزید تا آب اضافی آن خارج شود.
- گام 3
سبزیجات شامل؛ پیازچه و گوجهفرنگی را نگینی ریز خرد كنید.
- گام 4
جعفری و نعناع را نیز ساطوری و خیلی ریز خرد کنید.
- گام 5
در یك كاسه بزرگ همه سبزیجات ریز خردشده را با هم مخلوط كنید.
- گام 6
بلغور آبکششده، آبلیمو، نمک، فلفل و روغن زیتون را به آنها اضافه كنید و خوب هم بزنید.
- گام 7
سالاد شما آماده است.
منبع :آشپزی در سرزمین غذا
برچسب ها :آموزش سالاد تَبوله لبنانی ، درستکردن سالاد تَبوله ، سالاد ، سالاد تَبوله
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0