کد خبر : 17105
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 4 بهمن 1401 - 18:29

طرز تهیه پنینی مرغ بدون ساندویچ ساز

طرز تهیه پنینی مرغ بدون ساندویچ ساز

پنینی مرغ و بادمجان یکی از ساندویچ های بسیار خوشمزه و ساده می باشد که به ساندویچ ایتالیایی نیز معروف می باشد.

طرز تهیه پنینی مرغ بدون ساندویچ ساز

 

پنینی مرغ بدون ساندویچ ساز یکی از ساندویچ های بسیار خوشمزه و پر طرفدار امروزی می باشد که شما می توانید با سس مخصوص این پنینی مرغ بدون ساندویچ ساز را تهیه کنید و بدون نیاز به ساندویچ ساز می توانید تهیه کنید، شما نیاز به یک تابه گریل دارید و اگر تابه گریل نیز ندارید می توانید داخل تابه معمولی نیز تهیه کنید.پنینی مرغ بیشتر با نان گرد یا همان نان همبرگر تهیه می شود ولی می توانید از نان تست نیز استفاده کنید. طعم شوید در طعم دار کردن مرغ فوق العاده خوشمزه می شود و عطر بسیار خوبی می دهد.

مواد لازم برای تهیه پنینی مرغ بدون ساندویچ ساز

سینه مرغ ۱ عدد
شوید تازه ۱ دسته
سس خردل ۲  قغذا خوری
لیمو ترش ۲ عدد
سس تند گلوریا به مقدار لازم
روغن زیتون ۱ ق غذا خوری
نمک، فلفل سیاه، حریره سیر به مقدار لازم
پیازچه ۲ عدد
فلفل شیرین ۲ عدد
ماست پرچرب ۲ ق غذا خوری
سس فرانسوی و مایونز به مقدار لازم
پنیر پیتزا به مقدار دلخواه

طرز تهیه پنینی مرغ بدون ساندویچ ساز و سس مخصوص

مرحله اول: مرینت کردن مرغ

ابتدا باید سینه مرغ را بدون استخوان کنید و چند لایه برش بزنید و بعد به دلخواه داخل  نایلون قرار دهید و با بیفتک بکوبید. شوید تازه را بشورید و ساطوری ریز خرد کنید. حالا برای مزه دار کردن مرغ باید شوید تازه و سس خردل و گلوریا و کمی روغن زیتون و نمک و فلفل سیاه و آب لیموترش تازه را باهم مخلوط کنید و سینه مرغ را داخل سس مرینت قرار دهید.

مرحله دوم: سرخ کردن مرغ

داخل تابه کمی را چرب کنید و سینه های مرغ مرینت شده را سرخ کنید و یا می توایند از تابه گریل استفاده کنید. در این فاصبه سس پیازچه مخصوص را تهیه کنید، برای این کار فلفل سبز و پیازچه را بشورید و ساطوری ریز خرد کنید و بعد به همراه ماست و سس فرانسوی و مایونز و کمی نمک و فلفل سیاه و حریره سیر و پول بیبر مخلوط کنید.

مرحله سوم: تهیه پنینی مرغ بدون ساندویچ ساز

در ادامه نان همبرگر را باید اط وسط به دو نیم کنید، از سس تهیه شده روی نان بزنید و یک لایه گوجه فرنگی حلقه شده و بعد مرغ گریل شده و بعد پنیر رنده شده قرار دهید و یک لایه نان دیگر قرار دهید و روی نان را با کره چرب کنید. کاغذ روغنی روی نان قرار دهید و داخل تابه گریل یا معمولی قرار دهید و یک جسم سنگین روی مواد قرار دهید و صبر کنید تا خوب پنینی مرغ فشرده شود و بعد برگردانید و طرف دیگر را نیز سرخ کنید. نوش جان

فوت و فن های دستور پخت پنینی مرغ بدون ساندویچ ساز

  1. می توانید پنیر را حذف کنید و به صورت ساده تهیه کنید.
  2. می توانید شوید را حذف کنید و از مواد دلخواه برای مرینت کردن استفاده کنید.
  3. می توانید بجای نان همبرگر از نان تست استفاده کنید.
  4. منبع “پارسی د ی

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *