آموزش بستنی ساندويچی/دسر

آموزش بستنی ساندويچی/دسر

درست کردن دسرهای مختلف برای بچه‌ها آن‌ها را سر ذوق می‌آورد و برای شما هم سرگرمی جالبی خواهد بود. در شروع کار احتمالا شما نتیجه خوبی نمی‌گیرد،اما اگر دست به کار شوید و دسرهای مختلف را امتحان کنید بعد از مدتی دستتان راه می‌افتد. اولین پیشنهاد ما به به بستنی ساندویچی است. مواد لازم: بستنی

طرزتهیه بستنی چوبی اسپرسو/دسر

طرزتهیه بستنی چوبی اسپرسو/دسر

به مدت نیم ساعت گذاشته تا سرد شود و بعد توی قالبها رو پرکرده و در فریزر قرار داده تا کمی منجمد شود .چوبها را در قالبها قرار داده وگذاشته تا کاملا بسته ویخ بزند. موادلازم: ۱ قوطی کوچک شیر تغلیظ شده شیرین ۲ فنجان شیر ۱ فنجان خامه زده شده ۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه دو سالاد فوق العاده خوشمزه با طعمی جدید و بی نظی/ سالاد

طرز تهیه دو سالاد فوق العاده خوشمزه با طعمی جدید و بی نظی/ سالاد

پیشنهاد می کنیم این سالاد های خوشمزه و خوش طعم را حتما امتحان کنید. سیب زمینی یکی از مواد غذایی اصلی و محبوب اکثر مردم دنیا از جمله ما ایرانی هاست که قطعا چند باری در طول هفته میهمان سفره های ما می باشد. شاید یاد گرفتن چند نوع سالاد جدید با این ماده غذایی

طرز تهیه ۶ نوع دسر و غذا برای ۶ روز/آشپزی

طرز تهیه ۶ نوع دسر و غذا برای ۶ روز/آشپزی

کوفته مرغ مواد لازم: گوشت سینه مرغ چرخ کرده: ۶۰۰ گرم ، سیب‌زمینی: دو عدد متوسط، پیاز: یک عدد ، تخم‌مرغ: دو عدد، نمک و فلفل: به اندازه لازم ، سبزی معطر خشک شامل ترخون و مرزه: یک قاشق غذا‌خوری، زرشک: یک قاشق غذا‌خوری ، آلو بخارا خیس شده: نصف لیوان ، پیاز سرخ شده:

دستور تهیه سس خردل/آشپزی

دستور تهیه سس خردل/آشپزی

مواد لازم برای یک پیمانه :  آبلیمو  ۱/۴پیمانه پودر خردل  دو قاشق سوپخوری خامه  چهار قاشق سوپخوری نمک   ۱/۴ قاشق چایخوری فلفل سیاه   نصف قاشق چایخوری طرز تهیه : ابتدا آبلیمو، پودر خردل، نمک و فلفل را در ظرف مناسبی می‌ریزیم و با قاشق کاملا هم می‌زنیم تا یکدست شود، در آخر خامه

طرز تهیه ژله قهوه(دسر بسیار خوشمزه)/دسر

طرز تهیه ژله قهوه(دسر بسیار خوشمزه)/دسر

مواد لازم: •پودر ژلاتين                                   4/1 پيمانه •آب سرد                               8 قاشق سوپخوری •قهوة آماده                              دو و نيم پيمانه •شكر                                   5 قاشق سوپخوري طرز تهيه: پودر ژلاتين را روي آب سرد بپاشيد و كنار بگذاريد تا به شكل اسفنج درآيد. سپس ظرف ژلاتين را روي حرارت غيرمستقيم قرار دهيد تا پودر ژلاتين رقيق شود. قهوه آمادة داغ را با

فوت و فن تهیه مربا/دسر

فوت و فن تهیه مربا/دسر

بهار؛فصل مرباهای خوشمزه   بهار فصل میوه‌های نوبرانه و تازه است؛ فصل توت‌فرنگی، آلبالو، گیلاس و… میوه‌هایی خوشمزه و خوش آب‌ و رنگ که خیلی زود هم فصل‌شان تمام می‌شود و دیگر نمی‌توان براحتی آنها را پیدا کرد . زمانی که میوههای بهاری را خریدید، درست کردن مربا را هم نباید فراموش کنید؛ مرباهایی که

طرز تهیه شربت سکنجبین (سرکه‌انگبین/دسر

طرز تهیه شربت سکنجبین (سرکه‌انگبین/دسر

شربت سکنجبین (سرکه‌انگبین اگر مدت‌هاست شربت سکنجبین نخورده‌اید، الآن تصمیم بگیرید و این شربت را درست کنید تا خود و اطرافیانتان را شگفت‌زده کنید. مناسب برای : زمان آماده سازی : کمتر از 1 ساعت سکنجین از قدیم، یکی از معروف‌ترین شربت‌های ایرانی بوده است و همه ما از کودکی یا حداقل سال‌ها پیش، از

آموزش دسر تل کادایف وانیلی/دسر

آموزش دسر تل کادایف وانیلی/دسر

قبلا یه نوع دیگه از این دسر رو گذاشته بودم  و اما دستور این نوع: تل کادایف (حاضری بعضی سوپرمارکتها دارن) 3کفگیر یا 3 مشت نشاسته ذرت 3 قاشق غ پر (یا یک بسته پودینگ) شکر 7قاشق غ وانیل به مقدار لازم کره 2قاشق غ نصف بسته بیسکوئیت پتی بور کاکائویی شیر 3لیوان 1 استکان