کد خبر : 7078
تاریخ انتشار : شنبه 20 اردیبهشت 1393 - 11:32

دستور تهیه سس خردل/آشپزی

دستور تهیه سس خردل/آشپزی

مواد لازم برای یک پیمانه :  آبلیمو  ۱/۴پیمانه پودر خردل  دو قاشق سوپخوری خامه  چهار قاشق سوپخوری نمک   ۱/۴ قاشق چایخوری فلفل سیاه   نصف قاشق چایخوری طرز تهیه : ابتدا آبلیمو، پودر خردل، نمک و فلفل را در ظرف مناسبی می‌ریزیم و با قاشق کاملا هم می‌زنیم تا یکدست شود، در آخر خامه

مواد لازم برای یک پیمانه :
 آبلیمو  ۱/۴پیمانه
پودر خردل  دو قاشق سوپخوری
خامه  چهار قاشق سوپخوری
نمک   ۱/۴ قاشق چایخوری
فلفل سیاه   نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه :
ابتدا آبلیمو، پودر خردل، نمک و فلفل را در ظرف مناسبی می‌ریزیم و با قاشق کاملا هم می‌زنیم تا یکدست شود، در آخر خامه را به آن اضافه می‌کنیم و همه مواد را کاملا با هم مخلوط می‌کنیم. این سس بهتر است همزمان با خوراک اصلی تهیه شود. سس خردل را تا حداکثر سه روز در یخچال و در ظرف شیشه‌ای در بسته می‌توان نگه داشت

 

 

منبع:پرشین وی

READ
دندانهای حساس
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *