طرز تهیه باتراسكاچ/دسر

طرز تهیه باتراسكاچ/دسر

  برترین ها: حتما گرمای وحشتناک این روز های تابستان شما را هم مستاصل کرده است. دسر هایی خنک متناسب با حال و هوای این روزها مطمئناً گزینه بسیار مناسبی برای پایان یک روز گرم کاری شماست. طرز تهیه چند دسر خنک تابستانی که در این هوا به کارتان خواهد آمد.   باتراسكاچ تعداد: 12

ایده هایی برای تزئین یخ برای میهمانی های تابستانی/دسر

ایده هایی برای تزئین یخ برای میهمانی های تابستانی/دسر

  اگر از طرفداران آب با طعم میوه هستید، یک ایده جالب، یخ‌های میوه‌ای طعم‌دار و سرو کردن آن‌ها کنار آب است؛ به خصوص در مهمانی‌ها، این مکعب‌های رنگی، جلوه خاصی به میز شما خواهند داد. تکه‌های رنگارنگ یخ‌های میوه‌ای، خوردن آب را هیجان انگیز می‌کنند، می‌توانید از میوه‌های مختلف و همین‌طور نعناع و گیاهان

آموزش دسر پيچ ملبا براي نوباوه/دسر

آموزش دسر پيچ ملبا براي نوباوه/دسر

مواد لازم: هلوي رسيده يك عدد توت‌فرنگي يا تمشك تازه يا فريز شده 25 گرم شكر يك قاشق غذاخوري(15 ميلي‌گرم) ماست شيرين (ترش نباشد) 115 گرم طرز تهيه: 1ـ هلو را پوست كنده، از وسط نصف كرده، هسته‌ي آن را خارج نموده و ورقه ورقه كنيد. توت‌فرنگي‌ها را نيز ورقه ورقه نموده و بعد، ميوه‌ها

طرز تهیه بستني دلقك/دسر

طرز تهیه بستني دلقك/دسر

مواد لازم: بستني قيفي وانيلي 8عدد بيسكوييت كرم دار كاكائويي 24عدد پاستيل، مارشمالو(پف پفي) سايز كوچك و شكلات‌هاي رنگي مختلف براي تزيين طرز تهيه: بيسكوئيت هاي كرم دار كاكائويي را به صورت 3 تا 3تا و به شكل دايره‌ا در پيش دستي‌هاي مخصوص سرو بچينيد و بستني‌هاي قيفي را به صورت وارونه كه نان آنها

ایده ای زیبا برای تزئین حلوای سفره افطار/تزیین سفره افطار

ایده ای زیبا برای تزئین حلوای سفره افطار/تزیین سفره افطار

حلواهایی زیبا برای تزئین سفره افطارتان   مواد لازم : حلوا نان میکادو : ۱ عدد شکلات : 100 گرم کره : نسبت کره با شکلات یک چهارم  1/4 هست یعنی اگه ۱۰۰ گرم شکلات استفاده می کنید ۲۵ گرم کره اضافه کنید نکته : برای اینکه بتونید نان میکادو رو راحت رول کنید حلواتون

آموزش مربای آلبالو درسته /دسر

آموزش مربای آلبالو درسته /دسر

آلبالو                1200 گرم شکر                  1 کیلو گرم طرز تهیه  : دم آلبالو ها را بگیرید و بشویید . سپس هسته آلبالو ها را خیلی با احتیاط بیرون در آورید تا آلبالو ها کمترین صدمه را ببینند و له نشوند ، طوری که تا حد امکان شکل ظاهری آلبالو درسته باقی بماند . داخل قابلمه لعابی

طرز تهیه کمپوت آلبالو /دسر

طرز تهیه کمپوت آلبالو /دسر

مواد لازم: آلبالو : 1 کیلو شکر : 300 گرم آب : 3 لیوان وانیل : به مقدار کم طرز تهیه : شکر و آب را مخلوط کرده و روی حرارت قرار دهید تا شربت به جوش آید . آلبالو ها را بشویید و خشک کنید و به شربت در حال جوش اضافه کنید و

طریقه کمپوت کردن میوه جات /دسر

طریقه کمپوت کردن میوه جات /دسر

به دو طریق می توان کمپوت درست کرد. 1- میوه مورد نظر و آب و کمی شکر را در قابلمه ریخته مستقیماً روی حرارت می گذاریم تا یکی دو جوش بزند و بعداز روی حرارت بر می داریم که این نوع کمپوت مانده گاری ندارد نهایتاً چند روزی بیشتر در یخچال نمی ماند. 2- روش

طرز تهیه مربای ازگیل ژاپنی/دسر

طرز تهیه مربای ازگیل ژاپنی/دسر

کی دوس داره یه مربای متفاوت برای صبحونه ش داشته باشه؟!!! اگه درخت ازگیل ژاپنی دارید و کلی میوه داده یا اگه کسی براتون کلی ازگیل اورده یا اگه کلی ازگیل خردید و نمیدونین باهاش چیکار کنین پس با من همراه باشید……………………….       مواد لازم : ازگیل ژاپنی هسته گرفته : یک کیلو

طرز تهیه میتاراشی دنگو/دسر

طرز تهیه میتاراشی دنگو/دسر

با یه غذای ژاپنی اومدم پیشتون این غذا بیشتر به عنوان میان وعده و دسر استفاده میشه و طعم شیرین و آدامسی داره و شاید هم با هر ذائقه ای جور در نیاد به هر حال پیشنهاد میکنم یک بار درست کنید برای تهیه مواد اولیه ش هم باید به مغازه های خارجی فروش سر