طرزتهیه دسر سرد ژله ای مغزدار/آشپزی
در قالب ها ژله میریزیم تا نیمه بیشتر قالب و در یخچال میزاریم تا خودش رو کمی بگیره تا جایی که اگه انگشت رو روی ژله بزاریم ژله حالت چسبناک داشته باشه
در قالب ها ژله میریزیم تا نیمه بیشتر قالب و در یخچال میزاریم تا خودش رو کمی بگیره تا جایی که اگه انگشت رو روی ژله بزاریم ژله حالت چسبناک داشته باشه
زرده های تخم مرغ را با پورد قند بزنید تا کاملا نرم شود. خامه را روی حرارت قرار داده تا بجوشد
تکه های مرغ را به همراه زردچوبه، چوب دارچین، ۳ عدد از میخک درسته، فلفل سیاه نکوبیده، هل و رنده گوجه فرنگی روی حرارت متوسط قرار داده و اجازه دهید تا پخته شود بطوریکه آب آن تمام نشود
سوربه نوعی بستنی توت فرنگی می باشد
یک لباس مجلسی بسیار زیبا و جذاب.
منبع:کاردستی من
قد این دامن باید تا زمین باشد و کوتاه آن اصلاً زیبایی ندارد.
آناناس درسته رو شسته و سپس از درازا 2 قسمت كنيد. اگر مي خواهيد این دسر را بهمین شکل مدت زيادي نگهداريد گوشت میوه داخل آناناس رو خالي كنيد كه آب نندازه و گرنه براي يك روز، همين طوري هم بمونه اشكالي نداره
یک نان مقوی برای سفره های افطار موادش رو ببین خمیر مایع…..نصف قاشق سوپخری آب ولرم…………..نصف پیمانه شکر………….1/8 پیمانه روغن مایع………. 15 گرم تخم مرغ …..یک عدد(سفیده و زرده جدا) نمک………….1/3 قاشق چایخوری ارد……………200 گرم ………………………………………. خرما…………25 عدد آب………..1/4 پیمانه کره…………….یک قاشق سوپخوری دارچین………………1 قاشق سوپخوری خوب دخترا پسرا اول از همه یک قاشق
شیر رو گرم کردم و پودر نسکافه و پودر کاکائو رو بهش اضافه کردم و هم زدم تا یکنواخت شد
نصف لیوان از ژله رو جدا کردم و نصف استکان آب سرد بهش اضافه کردنم و ریختم داخل قالب
حدود 10 دقیه گذاشتمش داخل فریزر