اموزش شمع ژله ای/شمع سازی
از لیوانهای ظریف و ارزانقیمت که زود ترک برمیدارند و میشکنند استفاده نکنید، ممکن است وقتی ژل داغ را درون آنها میریزید شکسته شوند.
از لیوانهای ظریف و ارزانقیمت که زود ترک برمیدارند و میشکنند استفاده نکنید، ممکن است وقتی ژل داغ را درون آنها میریزید شکسته شوند.
خامه فرم گرفته ای که فریز بشه دوباره باید همین مراحل رو برین و کمتر از بار اول هم فرم می گیره و بیشتر بهتره برای مصرف دسرها استفاده بشه نه تزیین کیک
خوشمزگی این دسر به اینه که موقع خوردن تکه های شکلات هم با دسر مخلوط می شه و طعم خاصی بوجود می آره .
[box type=”success” align=”aligncenter” class=”/www.golbano.ir” ]با خرما دسری زیبا و خوش طعم برای سفره های افطاری تان درست کنید. [/box] مواد لازم : خرما : 200 گرم گردو : 30 گرم بیسکوئیت پتی بور : 30 گرم یا 5 تا بیسکوئیت پودر نارگیل : به مقدار لازم گردو , خلال پسته , خلال بادام , مروارید
قالبی که برای شمعسازی استفاده میکنید، باید صاف و صیقلی و بدون خراش باشد، در ضمن در قالبهای یک تکه، سرقالب باید کوچکتر از ته آن باشد تا شمع پس از سرد شدن بهراحتی از قالب جدا شود.
اگه دوست داشتید دو رنگ بشه نصف مواد رو توی ظرف بریزید و به باقی مونده مواد که هنوز تو میکسر هست پ کاکائو اضافه کنید و مجددا تا مخلوط شدن دستگاه رو روشن کنید(پودرها با هم فرق میکنن پس خودتون با توجه به پودر موجود باید حدس بزنید که چقدر بریزید)
اين دامن زيبا را ميتوانيد براي پرنسس كوچولوها به راحتي در منزل بدوزيد.
وقتی که حلیم شما روی حرارت است تا موقعیکه که قاشق را برای هم زدن داخل حلیم نزنید حلیم شما ته نمی گیرد
سخته ولی درست کردنش خیلی لذت داره . واقعا وقتی کارت تموم میشه احساس میکنی یه تابلو کشیدی
دسر تراماسو را جگونه می سازند