طرز تهیه خورشت آلو اسفناج!/آشپزی
در دقایق اخر پخت نیز آلوها را اضافه کنید و پس از جا افتادن بهمراه برنج سرو کنید.
در دقایق اخر پخت نیز آلوها را اضافه کنید و پس از جا افتادن بهمراه برنج سرو کنید.
رول به دست آمده را به وسیله چاقوی اره ای، بدون عقب جلو کردن چاقو برش دهید ( چاقو را روی خمیر بگذارید و بردارید و هنگام بریدن روی خمیر نکشید تا برشهای تمیزتری داشته باشید ) برشها حدوداً به اندازه یک و نیم سانتی متر باشد.
قالب را در لیوان قرار دهید، موم را به رنگ زرد آماده نمائید و در قالب بریزید. وقتی که موم تقریباً سرد شد سطح را با سوزن سوراخ سوراخ کنید تا هوای داخل موم خارج شود و با مقداری دیگر موم دوباره پر نمائید و بگذارید تا سفت شود.
موم ذوب شده را روی لبه بریزید. یک حوضچه کوچک فرم میگیرد به آرامی و آهسته لبه را در داخل طشت آب فرو کنید، و همانطور که دارید کار میکنید آنرا بچرخانید و هرچه آهستهتر کار کنید موم سفتتر و محکمتر خواهد شد. موم در بشقاب به شکل یک تودهٔ پیچیده به هم سفت میشود. این روش ریختن موم و غوطهور کردن در آب را ادامه دهید تا شکل دلخواه خود را بهدست آورید.
ته هر یک از رُزها باید صاف و یکسان باشد تا بهصورت صاف روی ظرف شما قرار بگیرند. قالب را ابتدا با آب پُر کنید و روی سطح صاف قرار دهید و ببینید که سطح صاف است یا خیر و اگر سطح شما صاف نبود روی سطح دیگری قرار دهید که صاف باشد و سپس قالب را روی آن سطح قرار دهید و با ژل پر کیند.
کف قالب را چرب کنید یا کاغذ روغنی بیندازید سپس کیک شکلاتی را به اندازه قالب برش بزنید و داخل قالب قرار دهید.
سیب زمینی رو بپزید و بعد رنده کنید و کره رو لای اون بذارید تا با حرارت سیب زمینی آب بشه. بعد نمک و فلفل و سس مایونز رو بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. حالا بذارین 1 ساعت توی یخچال بمونه تا جا بیفته. مخلوط بدست اومده باید یه همچین بافتی داشته باشه.
با اضافه های خمیر هم میتونیم گل درست کنیم و روی خمیر رو هم زرده و زعفران رو که قاطی کردیم، میمالیم
روی بادمجانها را با چنگال چند سوراخ ایجاد میکنیم و سپس در فر میگذاریم تا خوب کبابی شود
، با استفاده از مداد اطراف سوراخ طرح را بکشید و یک بریدگی ناچیزی روی شمع ایجاد کنید برای تمام شمعها این عمل را تکرار کنید بهجز یک عدد که گوی بیلیارد میباشد.