طرز تهیه کاسوله، غذای محلی فرانسه

طرز تهیه کاسوله، غذای محلی فرانسه

کاسوله یکی از غذاهای محلی و بسیار معروف جنوب غربی فرانسه است که از نظر غذایی سرشار از پروتئین های گیاهی و طبیعی است. این غذا نام خود را از “کاسول” که کاسه ای سفالی است و در ناحیه “ایسل” فرانسه تولید می شود گرفته است. این غذا به سبک های مختلفی تهیه می شود

طرز تهیه گالت سن میشل شیرینی فرانسوی

طرز تهیه گالت سن میشل شیرینی فرانسوی

 گالت سن میشل شیرینی فرانسوی در اوایل قرن ۲۰ یک شیرینی پز معروف فرانسوی به نام”ژوزف گرولیه” اقدام به تولید نوعی بیسکویت طلایی رنگ کرد و به دلیل مکانی که در آنجا زندگی می کرد نام سن میشل را برای شیرینی های خود انتخاب کرد. در سال ۱۹۰۵ همسر او ” کنستانس” تصمیم گرفت شیرینی

طرز تهیه دسر لاوانتین با تزیین میوه

طرز تهیه دسر لاوانتین با تزیین میوه

  مواد لازم جهت تهیه دسر لاوانتین با تزیین میوه کیک اسفنجی ۱ عدد(البته باید کیک رو از وسط نصف کنید.چون همش زیاده.اینطوری میتونید ۲ بار این دسر رو درست کنید)     مواد لازم برای کرم:(کرم رو ۲ برابر کنید تا کم نیاد) شیر ۱ لیوان زرده تخم مرغ ۲ عدد(میشه استفاده نکرد) شکر ۱

روش آسان تهیه ترشی کدو حلوایی

روش آسان تهیه ترشی کدو حلوایی

بیشتر مردم با کدو حلوایی دسر، خورش یا ته دیگ تهیه می کنند. برای ایجاد تنوع، تصمیم گرفتیم طرز تهیه ترشی کدو حلوایی را به شما آموزش دهیم. مواد لازم :  لیمو ترش  یک عدد  شکر  ۵ پیمانه  سرکه سیب  ۳ پیمانه زنجبیل تازه، پوست شده و ریز خرد شده  یک چهارم پیمانه چوب دارچین

طرز تهیه ترشی زو

طرز تهیه ترشی زو

طرز تهیه ترشی زو این گیاه که به زبان کرمانشاهی زو نامیده می شود .یک گیاه کوهی بسیار ارزشمند گران قیمت نسبت به بقیه گیاهان کوهی می باشد که شکل آن شبیه کنگر ولی تیغه های تیز نداردو در اول فصل بهار به بازار می آید که نمونه های تقلبی آن نیز در همان موقع

طرز تهیه ترشی خرما

طرز تهیه ترشی خرما

طرز تهیه ترشی خرما   مواد لازم برای ترشی خرما:   خرما : ۱۰۰۰ گرم نمک : قدری سماق : ۵۰۰ گرم آب تمر : ۵۰۰ گرم آب لیموترش : ۱ فنجان سیر : ۲ عدد ادویه : ۴ قاشق مربا خوری دارچین : ۲ قاشق مربا خوری فلفل : ۲ قاشق مربا خوری این

خورش مُتنجان؛ مخصوص مجالس رسمی گیلانی ها

خورش مُتنجان؛ مخصوص مجالس رسمی گیلانی ها

هرچقدر هم که از تنوع غذاهای گیلانی برایتان بگوییم، باز هم تمامی ندارد. یکی دیگر از غذاهای خوشمزه گیلان متنجان است، این خورش برای مجالس رسمی استان گیلان تهیه می شود.   مواد لازم برای 2 تا 3 نفر   2  /1  1 سینه یا ران مرغ 5 ق س گردوی آسیاب شده 10 عدد

طرز تهیه شیرینی رژیمی بدون آرد و روغن

طرز تهیه شیرینی رژیمی بدون آرد و روغن

  پخت این شیرینی بدون آرد و روغن هم بسیار آسان است و هم کم کالری! مواد لازم برای شیرینی رژیمی بدون آرد و روغن :  فندق 1 لیوان  سفیده تخم مرغ 1 عدد کاکائو  1 قاشق  شکر  نصف لیوان پودر قند به مقدار لازم برای روی شیرینی طرزتهیه شیرینی رژیمی بدون آرد و روغن

طرز تهیه بال کبابی مرغ با سس عسل و زنجبیل

طرز تهیه بال کبابی مرغ با سس عسل و زنجبیل

برای این پست آموزش طرز تهیه بال کبابی مرغ با سس عسل و زنجبیل را آماده کرده ایم برای مشاهده دستور آشپزی ، این پست را دنبال کنید مواد لازم برای کباب بال مرغ : بال مرغ     ۱٫۳ کیلوگرم پیازچه خرد شده     ۱ عدد دانه کنجد     ۲ قاشق غذاخوری مواد لازم برای تهیه

طرز تهیه شکلات مارسیپانی

طرز تهیه شکلات مارسیپانی

  برای تهیه شکلات مارسیپانی، به شکلات تلخ و خمیر پارمیزان نیاز داریم بعضی اوقات با سه یا چهار چیز ساده و خوشمزه می توانیم اثری خارق العاده برجای بگذاریم! مثلا در همین مطلب به شکلات تلخ و خمیر پارمیزان نیاز داریم و می خواهیم این دو را به یک چیز خوشمزه تر تبدیل کنیم.