کد خبر : 15002
تاریخ انتشار : چهارشنبه 30 دی 1394 - 0:50

طرز تهیه کاسوله، غذای محلی فرانسه

طرز تهیه کاسوله، غذای محلی فرانسه

کاسوله یکی از غذاهای محلی و بسیار معروف جنوب غربی فرانسه است که از نظر غذایی سرشار از پروتئین های گیاهی و طبیعی است. این غذا نام خود را از “کاسول” که کاسه ای سفالی است و در ناحیه “ایسل” فرانسه تولید می شود گرفته است. این غذا به سبک های مختلفی تهیه می شود

طرز تهیه کاسوله

کاسوله یکی از غذاهای محلی و بسیار معروف جنوب غربی فرانسه است که از نظر غذایی سرشار از پروتئین های گیاهی و طبیعی است. این غذا نام خود را از “کاسول” که کاسه ای سفالی است و در ناحیه “ایسل” فرانسه تولید می شود گرفته است. این غذا به سبک های مختلفی تهیه می شود ولی پایه و اساس آن لوبیا سفید است که در غذاهای ایرانی کمتر به چشم می خورد. در زیر طرز تهیه کاسوله به شیوه ی محلی آن گرد آمده است: مواد لازم برای ۶ نفر: ۴۵۰ گرم لوبیا سفید خشک ۴۵۰ گرم سوسیس ۴ عدد ران غاز یا مرغ(از کنسرو نیز می توانید استفاده کنید) ۴۵۰ گرم گوشت دنده ۲۳۰ گرم ژامبون غیر دودی ۱ عدد تره فرنگی ا عدد کرفس ا عدد پیاز ا عدد هویج ۲ حبه سیر ۲/۱ قاشق قهوه خوری آویشن برگ بو ۲/۱ قاشق قهوه خوری نمک ۲/۱ قاشق قهوه خوری فلفل طرز تهیه: لوبیا سفیدها را از شب قبل در آب سرد خیس کنید و آب آن را ۲ تا ۳ بار در این مدت عوض کنید. سوسیس ها را بپزید. چربی غاز را بگیرید و اجازه دهید به مدت ۳ دقیقه و یا بیشتر تا زمانی که چربی آن آب شود در فر بپزد. گوشت دنده را به چهار قسمت تقسیم کنید و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. سبزیجات را با یک حبه سیر، آویشن و برگ بو تفت دهید. سپس تا روی سطح آن آب ریخته و اجازه دهید به مدت ۱/۳۰ دقیقه بپزد. لوبیا سفید ها را آب کشی کرده و اجازه دهید با شعله متوسط به مدت ۱ ساعت خوب جا بیفتد و به آن یک حبه سیر له شده، نمک و فلفل را اضافه کنید. سپس همه مواد را در ظرفی ریخته و اجازه دهید در فر با دمای ۱۶۰ درجه کاملا بپزد تا هیچ آبی باقی نماند.

READ
آموزش دوخت کوسن چرمی/کار باچرم

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *