نحوه سرخ کردن بستنی!/دسر
در صورتی که خامه سرد باشد، سبب بسته شدن شکر می شود و در نتیجه مواد باید مدت زمان بیشتری روی بخار آب بماند. سس بستنی آماده است.
در صورتی که خامه سرد باشد، سبب بسته شدن شکر می شود و در نتیجه مواد باید مدت زمان بیشتری روی بخار آب بماند. سس بستنی آماده است.
یک بسته پودر ژله قرمز را با 1/5 لیوان آب جوش آماده کرده در یخچال بگذارید تا کمی فرم بگیرد اصطلاحا نیم بند شود به غلظت سفیده تخم مرغ برسد
در داخل ظرفی که برای تهیه و فرم دادن ژله انتخاب کرده اید آب سرد بریزید و خالی کنید تا ظرفتان خیس شود و بعد برای چند دقیقه آن را داخل فریزر قرار دهید و بعد ژله یا دسر مایع را در آن بریزید.
بادکنک های خودتون رو به میزان کمی باد کنید و اون ها رو با احتیاط داخل ژلاتین ذوب شده بغلطونید و خارج کنید. با زدن ضربات بسیار ملایم به بادکنک ها، ژله ی اضافی رو از روشون بگیرید و اجازه بدید بادکنک ها روی چنگال بمونن و کمی خودشون رو بگیرن
زمان نگهداشتن قالب در آب داغ بستگی به میزان دمای آب و قالب شما داره. گاهی اوقات آب اونقدر داغ هست که سر یک ثانیه ژله از قالب جدا میشه پس حواستون باشه. ژله از قالب های تفلون و پلاستیکی و سیکونی زودتر از قالب های پیرکس و شیشه ایی جدا میشه.
گوشت چرخکرده، ارزن، عدس، کشک، پیازداغ، نعنا داغ، زردچوبه و نمک و فلفل از اجزای این غذای محلی خوشمزه هستند.
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:
در قالب ها ژله میریزیم تا نیمه بیشتر قالب و در یخچال میزاریم تا خودش رو کمی بگیره تا جایی که اگه انگشت رو روی ژله بزاریم ژله حالت چسبناک داشته باشه
زرده های تخم مرغ را با پورد قند بزنید تا کاملا نرم شود. خامه را روی حرارت قرار داده تا بجوشد
تکه های مرغ را به همراه زردچوبه، چوب دارچین، ۳ عدد از میخک درسته، فلفل سیاه نکوبیده، هل و رنده گوجه فرنگی روی حرارت متوسط قرار داده و اجازه دهید تا پخته شود بطوریکه آب آن تمام نشود
سوربه نوعی بستنی توت فرنگی می باشد