طرزتهیه دسر پودینا!دسر
بافتش شبیه کیک خیس هست ولی مطلقا طعم کیک رو نداره بیشتر شبیه پودینگ ژلاتینه هست
بافتش شبیه کیک خیس هست ولی مطلقا طعم کیک رو نداره بیشتر شبیه پودینگ ژلاتینه هست
یک و نیم پیمونه برنج ایرانی رو با نمک و زردچوبه و بدون روغن گذاشتم بپزه. نکته: به هیچوجه روغن نزنید. برنج فقط باید ایرانی باشه. بعضیا در این مرحله سیب زمینی هم میندازن توش. من اون روش رو هم امتحان کردم اما بدون سیب زمینی هم شده. پس در دفعات بعد سیب زمینی نریختم.
طرز تهیه استیک رول با سرکه بالزامیک : مواد لازم ۸-۱۰ گوشت راسته نازک ورقه شده نمک و فلفل (با توجه به طعم و مزه) ۳ قاشق غذاخوری سس باربیکیو چاشنی استیک به میزان لازم قاشق غذاخوری روغن زیتون ۱ هویج ۱ فلفل دلمه ۱/۲ کدو سبز (بسته به اندازه) ۵-۶ پیاز سبز ۲
[box type=”success” align=”aligncenter” class=”http://www.golbano.ir” ]دوستای خوبم شما می تونید به جای ژله لیمو از هلو با رانی هلو یا اناناس با رانی اناناس یا هر طعم دیگه ای که دوست دارین استفاده کنید. دوستای خوبم این دسر به خاطر داشتن فالوده.موز.بستنی بسیار عالی و خوشمزه واسه مهمونی امتحان کنید[/box]:موادلازم: ژله لیمو: یک بسته +یک و
سینی را در فر به مدت پانزده تا بیست دقیقه قرار میدیم بعد از پانزده دقیقه سینی را از فر در میاریم و تکون میدیم اگر شیرینی ها در سینی حرکت کردن آمادست .
کاملا سرد شود و بعد لوزی یا چهار گوش می بریم و کمی هم خاکه قند روی ان می پاشیم و در ظرف می چینیم.
داخل این شیرینی ها را میتوان با انواع مارمالاد های ساده یا ژلاتینی و رنگی پر کرد .
این خمیر رو نباید خیلی ورز داد چون سفت می شه .
برای اینکه شیرینی زیاد طعم کره نداشته باشه 1/2 پیمانه کره و 1/2 پیمانه روغن قنادی استفاده کردم.
بهتر است از تابه ای گود که فرم نیم کره دارد استفاده کنید. پیاز را به صورت نگینی خرد کنید. پیاز، سیر و زنجبیل را به روغن اضافه کنید و با حرارت متوسط دو دقیقه تفت دهید.