آموزش یک نوع حلوای ترهویج همدانی برای سفره افطارشما/شیرینی
تر حلوای هویج یکی از پیش غذاهای اصیل شهر همدان است که سر سفره افطار مردم این شهر قرار میگیرد.
تر حلوای هویج یکی از پیش غذاهای اصیل شهر همدان است که سر سفره افطار مردم این شهر قرار میگیرد.
اين آبگوشت يکي از غذاهاي محلي شهر قم مي باشد. طعم فوق العاده اي دارد، توصيه مي کنم با طبخ آن، خانواده ي تان را شگفت زده کنيد.
مواد لازم : پنیر : 50 گرم بصورت یک تکه … گوشت گوساله چرخ کرده : 400 گرم کالباس : 50 گرم سوسیس آلمانی : 100 گرم جعفری ریز شده : 4 ق غ تخم مرغ : 2عدد روغن : 2 ق غ دانه ذرت پخته : 300 گرم کره : 1 ق غ گوجه
سالاد زیتون زیتون بدون هسته 250گرم سیب زمینی اب پز نگینی شده 3 عدد خیار شور نگینی شده 3 عدد ذرت 1/4پیمانه … سس مایونز 1پیمانه نمک فلفل سیاه پودر اویشن کالباس نگینی شده 200گرم تمام مواد را با 50گرم از زیتونها مخلوط کرده در یخچال میگذاریم سپس یک نایلون داخل کاسه میگذاریم و
نشاسته 300 گرم شکر 650 گرم شیر 2 لیتر گلاب 2/1پیمانه … وانیل نوک قاشق چای خوری پودر هل نوک قاشق چای خوری شاسته را با کمی اب سرد حل کرده سپس شیر را اضافه میکنیم .روی حرارت کم مرتب هم میزنیم تا گلوله نشود وبوی خامیه از بین برود .وقتی غلیظ شد شکر و
مواد لازم کره : 3/1 پیمانه ( 50 گرم) پیاز خرد شده : 1 عدد(140 گرم) … زردچوبه ،نمک وفلفل : به میزان لازم کرفس نگینی خرد شده :1 ساقه (80گرم) هویج نگینی خرد شده :7 عدد (500 گرم) قارچ نگینی خرد شده :12 عدد (200 گرم) جو پرک شده پیمانه (500 گرم) میگو :
بادمجان قالبیمواد لازم :بادمجان درشت (توپرو بلند):5عدد ماکارانی شکل دار:250گرم پیاز :1عدد سیر:2حبه … بادمجان:1عدد گوجه فرنگی:500گرم پنیر پیتزا:1فنجان نمک:به مقدار لازم طرز تهیه : بادمجان ها را بشوئید و خشک کنید .قسمت سر آن را ببرید و از طول آن را برش دهید و به مدت 30دقیقه در آب و نمک بگذارید .بعد آبکش
همه مواد را بجز ذرت و سس گوجه فرنگی، داخل یک قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. پس از بجوش آمدن، شعله را کم کنید تا به مدت نیم ساعت پخته شود. سس گوجه فرنگی و ذرت را به آن اضافه کنید. یک ربع دیگر به پختن آن ادامه دهید. آن را با جعفری تازه و خرد شده تزئین کرده و سرو کنید.
طرز تهیه: نشاسته را در ماست حل کرده و از صافی رد میکنیم تا صاف و بدون گلوله شود. سپس آرد را اضافه کرده و مخلوط مینماییم. مایه را یکی دو ساعت میگذاریم بماند. روغن مایع فراوان را داغ میکنیم و بعد مایه را در قیف مخصوص ریخته و به شکل خطوطی دایره وار در روغن داغ شده میریزیم.
آموزش یک نوع غذاکبابی خوشمزه برای سفره های افطار