طرز تهیه مسقطی کاراملی/دسرمخصوص افطار
به مواد لازم دقت کنید تا متوجه بشید چقدر اسونه شکر یک پیمانه نشاسته سه چهارم پیمانه شیر ۵ پیمانه اب سرد یک پیمانه گلاب یک ق غذاخوری ابتدا شکر رو تو یه قابلمه بریزید و بدون هم زدن و افزودن چیزی بزارید روی حرارت ملایم تا اب بشه و کرم رنگ بشه به این
به مواد لازم دقت کنید تا متوجه بشید چقدر اسونه
شکر یک پیمانه
نشاسته سه چهارم پیمانه
شیر ۵ پیمانه
اب سرد یک پیمانه
گلاب یک ق غذاخوری
ابتدا شکر رو تو یه قابلمه بریزید و بدون هم زدن و افزودن چیزی بزارید روی حرارت ملایم تا اب بشه و کرم رنگ بشه به این شکر میگن کاراملنکته ی مهم اینه که شکر نسوزه .به خاطر همین کمی که اب شد ظرف رو تکون بدید تا شکرهای رو جابه جا بشن و قبل از اینکه زیرش بسوزه اونها برن زیر و اب بشن
شیر رو بجوشونید و به کارامل اضافه کنید اگه کاراملها به هم چسبید نگران نشید روی حرارت ملایم بزارید بجوشه تا اب بشه
نشاسته رو با اب سرد حل کنید و اروم در حالی که مرتب هم میزنید به شیر اضافه کنید مرتب هم بزنید تا غلیظ بشه مثل فرنی
در اخر گلاب رو اضافه کرده و پس از کمی خنک شدن بریزید داخل قالب و بزارید دو سه ساعتی تو یخچال تا خودشو بگیره .خیلی راحت از قالب در مییاد.
میتونید داخل تابه پیرکس هم بریزید و برشش بدید
برچسب ها :آشپزی ، آموزش دسر مخصوص ماه رمضان ، آموزش مسقطی کاراملی ، اموزش دسر سرد ، تزیین سفره افطار ، دستور تهیه مسقطی کاراملی ، دسر ، دسر سرد ، دسرمخصوص ماه رمضان ، روش تهیه مسقطی کاراملی ، طرز تهیه مسقطی کاراملی دسرمخصوص افطار ، طرزتهیه مسقطی کاراملی ، غذای مخصوص ماهرمضان ، گل یانو ، گلبانو ، مسقطی کاراملی ، نحوه پخت مسقطی کاراملی ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0