آموزش پخت حلوا تخم‌مرغ/دسر

آموزش پخت حلوا تخم‌مرغ/دسر

زرده تخم‌مرغ، تخم‌مرغ، شکر، پودر هل، گلاب و زعفران حل شده را در ظرفی ریخته و با همزن دستی به مدت ۵ دقیقه هم بزنید… پیشنهاد‌ سرآشپز برای شما این بار حلوا تخم‌مرغ است. امتحان کنید: ●   مواد لازم برای آشپزی ▪ تخم‌مرغ ۲ عدد ▪ آرد برنج ½ پیمانه ▪ زرده تخم‌مرغ ۲

انگشت های  کباب شده/آشپزی

انگشت های کباب شده/آشپزی

    مواد لازم (برای 4 نفر) : گوشت چرخ کرده: 500 گرم پیازرنده کرده: 1 عدد جعفری خرد شده: 3 قاشق پر رب گوجه فرنگی: 1 قاشق پر زیره: 1 قاشق زعفران آسیاب کرده: به مقدار کم نمک و فلفل: به میزان لازم   طرز تهیه:  پیاز رو رنده کرده و با گوشت ورز

پخت پلو اسفندی/غذای محلی

پخت پلو اسفندی/غذای محلی

لو اسفندی در آباده که یکی از شهرهای استان فارس است، در روز اول اسفند ماه تهیه و آماده می شود. در این پلو، معمولاً از هفت نوع غلات و حبوبات استفاده می‌شود. نوع لوبیای آن را می‌توانید بنابر ذائقه‌تان تغییر دهید. این غذا به‌صورت آش و شله نیز تهیه شده که در این صورت در آن از قلم و سیرابی گوسفند استفاده می‌شود و به نام آش اسفندی معروف است.

دستور پخت قیمه نذری /آشپزی

دستور پخت قیمه نذری /آشپزی

در ماه محرم هر شهر ایران، حال و هوای خودش را دارد و غذاهای نذری آنها هم برگرفته از همین حال و هوا است. لقمه: در ماه محرم هر شهر ایران، حال و هوای خودش را دارد که به تفاوت های فرهنگی هر شهر بر می گردد. این تفاوت های فرهنگی از روش برگزاری مراسم

طرز پخت حلیم بادمجان/آشپزی

طرز پخت حلیم بادمجان/آشپزی

    مواد لازم : برای 4 الی 6 نفر گوشت 0/5 کیلو عدس 150 گرم بادمجان 3 عدد کشک 1 لیوان پیاز 2 عدد سیر سرخ کرده 1 قاشق سوپخوری نعنا خشک 1 قاشق سوپخوری فلفل به مقدار کافی نمک به مقدار کافی زرد چوبه به مقدار کافی طرز تهیه حلیم بادمجان :  

پخت حلوای زعفرانی/دسر

پخت حلوای زعفرانی/دسر

      این حلوا همون حلوای آرد گندم هست .. فقط یه فرق کوچولو داره طرز پختش و رنگش مواد لازم: آرد سفید گندم: نیم کیلو روغن : 300 گرم (من نصف کره، نصف روغن مایع ریختم) شکر: 350 گرم آب: 2 لیوان زعفران: 1 قاشق مرباخوری پر (بازم کم وزیادش بسته به مرغوبیتش

آموزش پخت خورش نارنگی/ آشپزی

آموزش پخت خورش نارنگی/ آشپزی

    خورش نارنگی   مرغ 4 تکه  .  هویج 4 عدد  .  نارنگی 5 عدد  .  آبلیمو 2 قاشق غذاخوری آرد 1 قاشق غذاخوری  .  شکر 1 قاشق غذاخوری  .  خلال پوست نارنگی 1 لیوان زعفران دم کرده 1 قاشق چایخوری  .  پیاز 1 عدد  .  روغن و نمک مقدار لازم     طرز

طرز تهیه آش شله مشهد/غذای محلی

طرز تهیه آش شله مشهد/غذای محلی

    آش شله مشهد   گوشت گوسفند 500 گرم  .  بلغور گندم 1 لیوان  .  برنج 1/2 لیوان .  باقلا 1/2 لیوان نخود 1/2 لیوان  .  لوبیا قرمز 1/2 لیوان  .  لوبیا سفید 1/2 لیوان  .  لوبیا چیتی 1/2 لیوان خورشت قیمه آماده 2 لیوان  .  پیاز 5 عدد  .  روغن 5 قاشق غذاخوری 

دستور پخت تركــمني پلــو (غذاي محلي تركمن صحرا) /آشپزی

دستور پخت تركــمني پلــو (غذاي محلي تركمن صحرا) /آشپزی

    گل بانو:اين غذا به علت نداشتن مرغ و گوشت براي افرادي كه رژيم غذايي خاصي دارند بسيار مناسب بوده … مواد اولیه :     برنج يك كيلوگرم     بادنجان يك كيلوگرم     گوجه‌فرنگي دو كيلوگرم     پياز سفيد بزرگ سه عدد     سيب‌زميني 250 گرم     زعفران دم‌كرده دو قاشق غذاخوري     زردچوبه