کد خبر : 7747
تاریخ انتشار : دوشنبه 5 خرداد 1393 - 19:07

طرز تهیه پیلمنی روسی/آشپزی

طرز تهیه پیلمنی روسی/آشپزی

مواد لازم برای خمیر : 210 میلی لیتر آب 1 عدد تخم مرغ کمی نمک 400 گرم آرد الک شده برای داخل خمیر : گوشت چرخ کرده گوسفند یا مرغ 400 گرم میتوانید از هر مواد دلخواهی استفاده کنید ازجمله قارچ و پنیر و … پیاز رنده شده ریز یکعدد تخم مرغ سیر رنده شده

طرز تهیه پیلمنی روسی/آشپزی

مواد لازم برای خمیر :

210 میلی لیتر آب

1 عدد تخم مرغ

کمی نمک

400 گرم آرد الک شده

برای داخل خمیر :

گوشت چرخ کرده گوسفند یا مرغ 400 گرم

میتوانید از هر مواد دلخواهی استفاده کنید ازجمله قارچ و پنیر و …

پیاز رنده شده ریز

یکعدد تخم مرغ

سیر رنده شده دو حبه

نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه دلخواه

برای سس :

در صورت تمایل یک حبه سیر

کره 30 گرم

کمی خامه

جعفری و پیازچه ریز خرد شده و کمی شوید

طرز تهیه :

خمیر را با مخلوط کردن آب و آرد و تخم مرغ تهیه کنید . اگر لازم بود به تدریج کمی به آن آب اضافه کنید . در انتها خمیر نباید چسبناک باشد .

 

گوشت چرخ کرده را با تخم مرغ و ادویه و نمک و فلفل مخلوط کنید .

سپس از خمیر لوله بلندی درست کنید

و از این لوله حلقه هایی با کارد ببرید .

هر حلقه را با فشار به دایره گردی تبدیل کنید .

از مواد گوشتی داخل هر قرص خمیر بذارید

و آن را مانند شکل بالا به شکل نعل بپیچید .

در صورت لزوم میتوانید اینها را فریز کنید یا در یخچال نگهدارید و بعدا استفاده کنید .

اکنون داخل قابلمه آب و نمک بریزید و آنها را داخل آبجوش حدود 4 دقیقه بپزید و سپس ابکش کنید . اگر دستگاه بخارپز دارید داخل بخار پز حدود 5 دقیقه قرار دهید . سپس با خامه و کره داخل یک شیرجوش سس درست کنید و به آن نمک و فلفل بزنید . روی پیلمنی ها بریزید و با جعفری و پیازچه خرد شده و کمی شوید تزیین و سرو کنید..

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *