شما در مورد کیک ماهی آیا اطلاعاتی دارید؟
سه عدد فیله ماهی
ژامبون ماهی: ۲۵۰ گرم
گردو: ۲۰۰ گرم
نان تست: به میزان لازم
ماست: بهمقدار کافی
سس مایونز: به مقدار میل شما
خامه: ۵۰گرم
طرز تهیه:
گردو را تا می توانید ریز خرد کنید، ژامبون ماهی را هم با چاقو تا جایی که امکان دارد ریز خرد کنید. در مرحله بعد فیله ماهی را نمک و فلفل و اگر مایل بودید کمی آب لیمو پخت ریشه ریشه کنید. حالا سس مایونز و ماست و خامه را با هم مخلوط کنید، آنقدر با مخلوط کن هم زنید تا ترکیب یک دست و کف کرده ای را به دستآورید سس را به نسبت یک به سه ماست و سس به مواد اضافه کنید تا مایه کیک به صورت ملات نرم در بیاید.
حالا قسمت های حاشیه ای قهوه ای نان تست را بریده، نان های تست را یک ردیف منظم در قسمت ظرف بچینید، حالا از موادی که آماده کرده اید یک لایه دو سانتی روی نان ها بمالید، وقتی تمام سطح نان تست ها را با مایه پوشاندید حالا یک لایه دیگر نان روی آن به همان ترتیب قرار بدهید، و باز هم روی آن را با مواد بپوشانید، دوباره روی مواد را با نان بپوشانید.
منبع :بانوفا
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0