کد خبر : 14226
تاریخ انتشار : یکشنبه 12 مهر 1394 - 21:46

طرز تهیه موتبک

طرز تهیه موتبک

    آماده سازی و پخت موتبک : 90 دقیقه مواد لازم برای تهیه موتبک :  برنج  1 کیلو گرم گوشت گوسفندی 1 کیلو گرم  مرغ در صورتی که گوشت نمی خواهید  به میزان لازم پیاز 150 گرم به اضافه 1 عدد متوسط شوید 2 پیمانه رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری زردچوبه 1/2 قاشق

 

 
آماده سازی و پخت موتبک : 90 دقیقه
مواد لازم برای تهیه موتبک :

 برنج  1 کیلو گرم
گوشت گوسفندی 1 کیلو گرم
 مرغ در صورتی که گوشت نمی خواهید  به میزان لازم
پیاز 150 گرم به اضافه 1 عدد متوسط
شوید 2 پیمانه
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
زردچوبه 1/2 قاشق مرباخوری
پودر تخم گشنیز 1/2 قاشق غذاخوری
دارچین 1 قاشق چایخوری
چوب دارچین 1 عدد
فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری
برگ بو 3 عدد
نمک به میزان لازم
روغن به میزان لازم

طرز تهیه موتبک :
برنج را بخیسانید. گوشت یا مرغ، 1 عدد پیاز را به چهار قسمت تقسیم کرده، برگ بو، چوب دارچین، 1 قاشق چای خوری فلفل سیاه و آب را درون قابلمه ریخته و بگذارید بپزد، در انتهای پخت نمک را اضافه کنید.
در قابلمه ای دیگر پیاز را تفت داده تا طلایی شود. شوید را ریخته وبا حرارت متوسط بمدت 5 دقیقه تفت بدهید. زردچوبه و رب را اضافه کنید، تا خامی زردچوبه و رب گرفته شود.
آب گوشت را به وسیله یک صافی به مواد اضافه کنید و بگذارید به مدت 15 دقیقه بجوشد.
برنج خیس خورده را درون قابلمه بریزید (به میزان آب توجه کنید) برنج را جمع کرده و پودر تخم گشنیز، پودر دارچین و 1/2 فلفل سیاه را مخلوط کرده و بر روی برنج ریخته و بگذارید دم بکشد.
گوشت یا مرغ را از بقیه مواد جدا کرده و در روغن سرخ کنید. برنج و گوشت یا مرغ را در ظرف مناسب کشیده و با چاشنی گشنیز میل کنید.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *