طرز تهیه خوراک صدف بخارپز و کاری قرمز و زنجبیل
آماده سازی: 30 دقیقه مدت انتظار: 15 دقیقه مجموعاً: 45 دقیقه مواد اولیه: برای 4 نفر گشنیز خرد شده 1/4 فنجان شیر نارگیل 1 فنجان سس ماهی 2 قاشق چایخوری عصاره مرغ 1 فنجان کاری قرمز 3 قاشق چایخوری زنجبیل تازه، رنده شده یا ریز شده 1 قاشق سوپخوری سیر ریز خرد شده 3 حبه
آماده سازی: 30 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 45 دقیقه
مواد اولیه: برای 4 نفر
گشنیز خرد شده | 1/4 فنجان |
شیر نارگیل | 1 فنجان |
سس ماهی | 2 قاشق چایخوری |
عصاره مرغ | 1 فنجان |
کاری قرمز | 3 قاشق چایخوری |
زنجبیل تازه، رنده شده یا ریز شده | 1 قاشق سوپخوری |
سیر ریز خرد شده | 3 حبه |
صدف | 950 گرم |
کره | 2 قاشق سوپخوری |
نمک | به میزان دلخواه |
لیمو ترش برش خورده | 1 عدد |
طرز تهیه:
1. برای اینکه نتیجهی بهتری بگیرید، صدفها را 20 دقیقه قبل از پختن در آب سرد خیس کنید.
2. صدفها را بشویید و پاککنید. صدفهای شکسته و باز را دور بریزید. صدفها را کنار بگذارید.
3. در یک قابلمه کره را روی شعلهی متوسط آب کنید. سیر و دارچین را اضافه کنید و 2 دقیقه تفت دهید تا عطر آن بلند شود. کاری را بریزید و هم بزنید و 2 دقیقه دیگر تفت دهید. بعد از آن سس ماهی، عصاره مرغ و شیر نارگیل را اضافه کنید. بگذارید جوش بیاید. شعله را کم کنید. صدفها را اضافه کنید و در ظرف را بگذارید. به مدت 5 تا 7 دقیقه صدفها را بخار دهید تا همگی باز شوند. اگر بعد از 7 دقیقه بعضی از آنها هنوز باز نشدهاند، آنها را دور بریزید. از روی شعله بردارید. گشنیز و آب لیمو را اضافه کنید و طبق ذائقه نمک بزنید و هم بزنید.
خوراک را با برشهای لیمو و برنج بخارپز یا نان برشته سرو کنید.
نکته:
1 یا 2 برگ ریحان خردشده چاشنی بسیار مناسبی برای این غذاست.
منبع :وب سوار
برچسب ها :آشپزی ، آموزش خوراک صدف بخارپز و کاری قرمز و زنجبیل ، پخت غذا با صدف ، خوراک صدف بخارپز و کاری قرمز و زنجبیل ، درست کردن خوراک صدف بخارپز و کاری قرمز و زنجبیل ، دستور تهیه خوراک صدف بخارپز و کاری قرمز و زنجبیل ، روش تهیه خوراک صدف بخارپز و کاری قرمز و زنجبیل ، طرز تهیه خوراک صدف بخارپز و کاری قرمز و زنجبیل ، غذای دریایی ، گل بانو ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0