کد خبر : 12754
تاریخ انتشار : چهارشنبه 22 بهمن 1393 - 14:32

طرز تهیه خوراک صدف بخارپز و کاری قرمز و زنجبیل

طرز تهیه خوراک صدف بخارپز و کاری قرمز و زنجبیل

آماده سازی: 30 دقیقه مدت انتظار: 15 دقیقه مجموعاً: 45 دقیقه مواد اولیه:                                                برای 4 نفر گشنیز خرد شده 1/4 فنجان شیر نارگیل 1 فنجان سس ماهی 2 قاشق چای‌خوری عصاره مرغ 1 فنجان کاری قرمز 3 قاشق چای‌خوری زنجبیل تازه، رنده شده یا ریز شده 1 قاشق سوپ‌خوری سیر ریز خرد شده 3 حبه

خوراک صدف بخارپز و کاری قرمز و زنجبیل

آماده سازی: 30 دقیقه

مدت انتظار: 15 دقیقه

مجموعاً: 45 دقیقه

مواد اولیه:                                                برای 4 نفر

گشنیز خرد شده 1/4 فنجان
شیر نارگیل 1 فنجان
سس ماهی 2 قاشق چای‌خوری
عصاره مرغ 1 فنجان
کاری قرمز 3 قاشق چای‌خوری
زنجبیل تازه، رنده شده یا ریز شده 1 قاشق سوپ‌خوری
سیر ریز خرد شده 3 حبه
صدف 950 گرم
کره 2 قاشق سوپ‌خوری
نمک به میزان دلخواه
لیمو ترش برش خورده 1 عدد

طرز تهیه:

1. برای اینکه نتیجه‌ی بهتری بگیرید، صدف‌ها را 20 دقیقه قبل از پختن در آب سرد خیس کنید.

2. صدف‌ها را بشویید و پاک‌کنید. صدف‌های شکسته و باز را دور بریزید. صدف‌ها را کنار بگذارید.

3. در یک قابلمه کره را روی شعله‌ی متوسط آب کنید. سیر و دارچین را اضافه کنید و 2 دقیقه تفت دهید تا عطر آن بلند شود. کاری را بریزید و هم بزنید و 2 دقیقه دیگر تفت دهید. بعد از آن سس ماهی، عصاره مرغ و شیر نارگیل را اضافه کنید. بگذارید جوش بیاید. شعله را کم کنید. صدف‌ها را اضافه کنید و در ظرف را بگذارید. به مدت 5 تا 7 دقیقه صدف‌ها را بخار دهید تا همگی باز شوند. اگر بعد از 7 دقیقه بعضی از آن‌ها هنوز باز نشده‌اند، آن‌ها را دور بریزید. از روی شعله بردارید. گشنیز و آب لیمو را اضافه کنید و طبق ذائقه نمک بزنید و هم بزنید.

خوراک را با برش‌های لیمو و برنج بخارپز یا نان برشته سرو کنید.

نکته:

1 یا 2 برگ ریحان خردشده چاشنی بسیار مناسبی برای این غذاست.

منبع :وب سوار

READ
طرز تهیه ژله با پوست پرتقال/ دسر

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *