رشته ختایی خامه ای در طرح کلاه مخصوص ماه رمضان
رشته ختایی خامه ای در طرح کلاه مخصوص ماه رمضان
مواد لازم:
رشته ختایی 300 گرم
کره 100 گرم
روغن مایع نصف استکان
کرم:
شیر 2.5 لیوان
آرد 2 قاشق
نشاسته 1 قاشق
شکر استکان
وانیل 1 پاکت
شربت:
شکر 1 لیوان
آب 1 استکان
لیمو 1 حلقه
طرز تهیه:
برای درست کردن کرم شیر را در قابلمه ریخته سپس آرد و نشاسته و شکر و وانیل را می ریزیم و با همزن دستی هم می زنیم و در حرارت می گذاریم تا به قوام بیاید و بجوشد سپس از حرارت بر می داریم و می گذاریم سرد شود
شربت:
شکر و آب و آبلیمو را در قابلمه می جوشانیم تا قوام بیاید وقتی جوشید 2-3 دقیقه دیگر جوشانده از حرارت بر می داریم و می گذاریم سرد شود.
در ظرفی رشته ختایی را ریخته و کره ذوب شده و سرد شده و روغن مایع را می ریزیم و رشته ختایی ها ر با روغن ها خوب مخلوط میکنیم و لوله های فلزی را با روغن مایع چرب کرده و دور آن می پیچیم و در سینی فر کاغذ روغنی می اندازیم و در فر 180 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم تا بپزد وقتی از فر در آوردیم می گذاریم سرد شود و لوله فلزی را در آورده و کرم را داخل کیسه یا قیف ریخته و د اخلش می ریزیم و در ظرف می چینیم رویش شربت سرد شده با قاشق می ریزیم روی کرم هم پودر پسته می ریزیم
برچسب ها :آشپزی ، آموزش رشته ختایی خامه ای در طرح کلاه مخصوص ماه رمضان ، دستورتهیه رشته ختایی خامه ای در طرح کلاه مخصوص ماه رمضان ، دسر ، دسر رشته خطایی ، دسر رمضان ، دسرمخصوص ماه رمضان ، رشته خطایی ، رشته خطایی در فر ، روش تهیه رشته ختایی خامه ای در طرح کلاه مخصوص ماه رمضان ، طرز تهیه رشته ختایی خامه ای در طرح کلاه مخصوص ماه رمضان ، طرز تهیه رشته خطایی خامه ای ، طرز تهیه رشته خطایی کلاه ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0