آموزش کوکوی تره/اشپزی
گروه غذایی: کوکو – املت (خاگینه) – انواع کوکو مدت زمان آماده شدن: بسیار سریع ابزارهای مورد نیاز: گاز دستور: ایرانی – فرنگی دستورهای خاص: غذاهای بدون گوشت – گیاهی مواد لازم: تره: 850 گرم تخم مرغ: 4 عدد نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه و کاری: به مقدار لازم روغن مایع: به مقدار لازم
|
مواد لازم: تره: 850 گرم تخم مرغ: 4 عدد نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، زردچوبه و کاری: به مقدار لازم روغن مایع: به مقدار لازم |
تره را ساطوری کرده و تخم مرغ، ادویه و نمک را اضافه کنید و مخلوط کنید. روغن را در تابه ریخته داغ کنید و از مواد مقداری برداشته و در تابه بریزید و با ته قاشق مواد را صاف کنید. پس از اینکه دو طرف آن سرخ شد میل کنید.
نکته |
می توانید زرشک یا انگور جنگلی به مواد کوکو اضافه کنید.
نکته |
بهتر است کوکوها را نازک آماده کنید تا تردتر و خوشمزه تر شود.
نکته |
مقدار تخم مرغ را به اندازه بریزید این کوکو بر خلاف کوکو سبزی به تخم مرغ کمتری نیاز دارد.
نکته |
برای طعم بهتر از ادویه کاری استفاده شده است در صورت تمایل می توانید حذف کنید.
نکته |
اگر تصمیم دارید از قالب برای فرم کوکوها استفاده کنید بهترین نوع آن جنس سلیکونی و تفلون است. که از فروشگاه های لوازم قنادی یا لوازم خانگی می توانید تهیه کنید.
نکته |
توجه داشته باشید در این دستور تعداد 4 عدد تخم مرغ کوچک و 850 گرم تره خرد شده در نظر گرفته شده است.
نکته |
این مقدار مواد برای 3 تا 4 نفر کافیست.
تره را ساطوری کرده و تخم مرغ، ادویه و نمک را اضافه کنید و مخلوط کنید.
روغن را در تابه ریخته داغ کنید و از مواد مقداری برداشته و در تابه بریزید و با ته قاشق مواد را صاف کنید.
پس از اینکه دو طرف آن سرخ شد آماده سرو است.
برچسب ها :کوکو
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0