آموزش طرز تهیه زولبیا وبامیه برای سفره های افطار

زولبیازولبیا بامیه

مواد لازم: نشاسته: ۵۰۰ گرم / ماست: ۱۵۰ گرم/ شکر: ۲۰۰ گرم/ روغن: به میزان لازم / گلاب: نصف استکان

طرز تهیه: نشاسته را در ماست حل کرده و از صافی رد می‌کنیم تا صاف و بدون گلوله شود. سپس آرد را اضافه کرده و مخلوط می‌نماییم. مایه را یکی دو ساعت می‌گذاریم بماند. روغن مایع فراوان را داغ می‌کنیم و بعد مایه را در قیف مخصوص ریخته و به شکل خطوطی دایره وار در روغن داغ شده می‌ریزیم.

در صورتی که زولبیا خوب پف نکرد جوش شیرین را با مایه مخلوط می‌کنیم. به همین ترتیب زولبیا را آماده می‌کنیم و دو طرف آن را سرخ می‌کنیم و بلا فاصله در شربت زولبیا می‌اندازیم.

شربت زولبیا و بامیه

مواد لازم: شکر: ۲ فنجان /آ ب: یک فنجان / گلاب: نصف استکان / زعفران حل شده : یک قاشق مرباخوری /آ ب لیمو : یک قاشق مرباخوری

سپس آب لیمو را می‌ریزیم. پس از چند جوش، شربت آماده شده را از روی شعله بر می‌داریم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

Previous post اموزش روبان دوزی برجعبه جواهرات برای خانم های باسلیقه
Next post اداب مهمانی گرفتن