مواد لازم: نشاسته: ۵۰۰ گرم / ماست: ۱۵۰ گرم/ شکر: ۲۰۰ گرم/ روغن: به میزان لازم / گلاب: نصف استکان
طرز تهیه: نشاسته را در ماست حل کرده و از صافی رد میکنیم تا صاف و بدون گلوله شود. سپس آرد را اضافه کرده و مخلوط مینماییم. مایه را یکی دو ساعت میگذاریم بماند. روغن مایع فراوان را داغ میکنیم و بعد مایه را در قیف مخصوص ریخته و به شکل خطوطی دایره وار در روغن داغ شده میریزیم.
در صورتی که زولبیا خوب پف نکرد جوش شیرین را با مایه مخلوط میکنیم. به همین ترتیب زولبیا را آماده میکنیم و دو طرف آن را سرخ میکنیم و بلا فاصله در شربت زولبیا میاندازیم.
شربت زولبیا و بامیه
مواد لازم: شکر: ۲ فنجان /آ ب: یک فنجان / گلاب: نصف استکان / زعفران حل شده : یک قاشق مرباخوری /آ ب لیمو : یک قاشق مرباخوری
سپس آب لیمو را میریزیم. پس از چند جوش، شربت آماده شده را از روی شعله بر میداریم.