آموزش طرز تهیه زولبیا وبامیه برای سفره های افطار

طرز تهیه: نشاسته را در ماست حل کرده و از صافی رد میکنیم تا صاف و بدون گلوله شود. سپس آرد را اضافه کرده و مخلوط مینماییم. مایه را یکی دو ساعت میگذاریم بماند. روغن مایع فراوان را داغ میکنیم و بعد مایه را در قیف مخصوص ریخته و به شکل خطوطی دایره وار در روغن داغ شده میریزیم.
مواد لازم: نشاسته: ۵۰۰ گرم / ماست: ۱۵۰ گرم/ شکر: ۲۰۰ گرم/ روغن: به میزان لازم / گلاب: نصف استکان
طرز تهیه: نشاسته را در ماست حل کرده و از صافی رد میکنیم تا صاف و بدون گلوله شود. سپس آرد را اضافه کرده و مخلوط مینماییم. مایه را یکی دو ساعت میگذاریم بماند. روغن مایع فراوان را داغ میکنیم و بعد مایه را در قیف مخصوص ریخته و به شکل خطوطی دایره وار در روغن داغ شده میریزیم.
در صورتی که زولبیا خوب پف نکرد جوش شیرین را با مایه مخلوط میکنیم. به همین ترتیب زولبیا را آماده میکنیم و دو طرف آن را سرخ میکنیم و بلا فاصله در شربت زولبیا میاندازیم.
شربت زولبیا و بامیه
مواد لازم: شکر: ۲ فنجان /آ ب: یک فنجان / گلاب: نصف استکان / زعفران حل شده : یک قاشق مرباخوری /آ ب لیمو : یک قاشق مرباخوری
سپس آب لیمو را میریزیم. پس از چند جوش، شربت آماده شده را از روی شعله بر میداریم.
برچسب ها :افطار ، اموزش زولبیا ، دسر ماه رمضان ، شیرینی ، شیرینی خانگی ، غذا ، گل بانو ، گلبانو ، ماه رمضان ، مخصوص
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0