کد خبر : 5091
تاریخ انتشار : جمعه 25 بهمن 1392 - 20:53

آموزش خمیر فوندانت/ شیرینی مخصوص عید

آموزش خمیر فوندانت/ شیرینی مخصوص عید

آموزش خمیر فوندانت شیرینی مخصوص عید

من مواد رو سه برابر کردم و 700 گرم خمیر بهم داد

پودر قند 150 گرم

گلوکز 1ق

روغن گلیسیری1/5 ق

ژلاتین 1 ق

آب 2 ق

وانیل کمی

ژلاتین و آب رو به صورت بن ماری حل میکنیم تا کاملااااااا شفاف بشه اگه خوب حل نشه خمیرمون دون دون میشه

آموزش خمیر فوندانت/ شیرینی مخصوص عید

بعد اینکه خوووووب ژلاتین حل شد گلوکز رو اضافه میکنیم (من یه اشتباهی کردم اونم اینه که از قاشق های اندازه گیری استفاده نکردم برا همین مقدار گلوکز زیاد شد و خمیرم خیلی کشدار شده بود هر چی بازش میکردم دوباره جمع میشد )

آموزش خمیر فوندانت/ شیرینی مخصوص عید

بعد روغن گلیسیرین رو اضافه کردم

آموزش خمیر فوندانت/ شیرینی مخصوص عید

خوب مخلوطشون میکنیم

بعد پودر قند حتما الک شده رو کم کم به مواد اضافه می کنیم (اگه الک نکنیم نا خالصی های پودر قند داخل خمیر دیده میشه

آموزش خمیر فوندانت/ شیرینی مخصوص عید

مواد خیلی چسبنده هست …وقتی هم زدن با قاشق سخت شد باید با دست ور بدیم تا خمیر نرمی به دست بیاد

آموزش خمیر فوندانت/ شیرینی مخصوص عید

خمیرمون آماده رنگ آمیزی شده هر رنگی که بزنیم بهتره از رنگ خارجی باشه که خمیر رو زیاد چسبونکی نکنه اگه خمیر چسبنده شد باید پودر قند اضافه کنیم …در ازای دوبار اضافه کردن پودر قند برای از بین بردن چسبنگدی خمیر یک بار از روغن گلیسیرین استفاده کنید و دستاتونو چرب کنید

READ
طرز تهیه ترشی انگور/دسر

با این خمیر میتونید هر طرحی رو که تو ذهنتونه رو کیک و کاپ کیک ها پیاده کنید و لذت ببرید از دیدنش

آموزش خمیر فوندانت/ شیرینی مخصوص عید

 

 

منبع:آشپزی وشیرینی پزی

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *