کد خبر : 12383
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 9 بهمن 1393 - 6:00

آموزش شیرینی شکلاتی با میوه و آجیل

آموزش شیرینی شکلاتی با میوه و آجیل

آماده سازی: 15 دقیقه مدت انتظار: 15 دقیقه مجموعاً: 30 دقیقه مواد اولیه : کرنبری 3/4 فنجان – 115 گرم (خشک شده، یا کشمش یا گیلاس) شکلات 2 فنجان – 350 گرم (چیپسی (کمی شیرین، تلخ، شیری، سفید یا هر نوع دیگر)) عصاره وانیل 2 قاشق چایخوری تخم مرغ 2 عدد بزرگ (در دمای اتاق)

آماده سازی: 15 دقیقه
مدت انتظار: 15 دقیقه
مجموعاً: 30 دقیقه

مواد اولیه :

کرنبری 3/4 فنجان – 115 گرم (خشک شده، یا کشمش یا گیلاس)
شکلات 2 فنجان – 350 گرم (چیپسی (کمی شیرین، تلخ، شیری، سفید یا هر نوع دیگر))
عصاره وانیل 2 قاشق چایخوری
تخم مرغ 2 عدد بزرگ (در دمای اتاق)
شکر قهوه ای 1 فنجان – 215 گرم
شکر 1 فنجان – 200 گرم (با دانه های ریز)
نمک حلال نصف قاشق چایخوری
کره 18 قاشق سوپخوری یا 255 گرم (بی نمک، در دمای اتاق)
جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
آرد 2 و نیم فنجان – 350 گرم
پودر کاکائو 3/4 فنجان – 60 گرم (شیرین نشده)
مغز آجیل 3/4 فنجان – 75 گرم (گردو، بادام، بو داده و خرد شده)

شیرینی شکلاتی با میوه و آجیل


این شیرینی های شکلاتی این حسن را دارند که می توانید هر چیز خواستید بهشان اضافه کنید. کرنبری خشک شده یا شکلات سفید دوست دارید؟ خب اضافه شان کنید. ترجیح می دهید یک شیرینی ساده تر با گردو و تکه های شکلات داشته باشید؟ عالی است. می خواهید چیزی درست کنید که بعد از میهمانی اثری ازش باقی نمانده باشد؟ پس این شیرینی مطلوب شماست.

طرز تهیه:

1. فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت (176 درجه سانتی گراد) داغ کنید. کف دو سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید یا از ورقه های سیلیکونی مخصوص فر استفاده کنید.

شیرینی شکلاتی با میوه و آجیل


2.

READ
آموزش قدم به قدم دوخت تونیک یقه دراپه همرا ه الگو/خیاطی

خمیر را ترکیب کنید:

آرد، پودر کاکائو، جوش شیرین و نمک را الک کنید و با همزن بزنید و کنار بگذارید.
3. در یک کاسه ی بزرگ، کره، شکر ها و وانیل را 3 تا 4 دقیقه با یک همزن دستی با سرعت متوسط با هم بزنید تا سبک و پفکی شود. یا می توانید از یک همزن رومیزی استفاده کنید. سرعت را روی پایین بگذارید. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر کدام به خوبی هم بزنید.
4. لبه های کاسه و کف آن را پاک کنید و سپس آرد را در سه نوبت اضافه کنید و آنقدر مخلوط کنید که حل بشود. خمیر بسیار سفت می شود. شاید بخواهید به جای همزن دستی از کاردک استفاده کنید. شکلات، میوه و آجیل را اضافه کنید.

شیرینی شکلاتی با میوه و آجیل


5.

پختن شیرینی ها:

قسمت هایی به اندازه ی یک قاشق سوپخوری سر پر از خمیر را با فاصله ی 5 سانتی متر از هم داخل سینی بچینید. می توانید از ملاقه ی شیرینی پزی استفاده کنید. شیرینی ها را به مدت 9 تا 12 دقیقه تا زمانی که کمی پف کنند و روی آن خشک به نظر برسد در فر بپزید. بگذارید 5 دقیقه در سینی فر بماند و خنک شود و بعد روی توری خنک کننده قرار دهید تا کاملاً خنک شود.

READ
تزیین انار شب یلدا /میوه آرایی
شیرینی شکلاتی با میوه و آجیل


6.

نگهداری شیرینی ها:

شیرینی های پخته و خنک شده اگر در ظرف محفوظ از هوا قرار بگیرند 2 تا 3 روز در دمای اتاق ماندگاری دارند. علاوه بر این یادتان باشد که می توانید این خمیر شیرینی را فریز کنید. کف یک سینی فر را با کاغذ پوستی بپوشانید، توپ های خمیر را با ملاقه شکل دهید و داخل سینی فر قرار دهید. در اینجا مشکلی نیست که به هم نزدیک باشند. سپس سینی را 30 دقیقه داخل فریزر قرار دهید تا توپ ها سفت شوند. توپ های خمیر یخ زده را به یک ظرف محفوظ از هوا یا کیسه ی پلاستیکی منتقل کنید.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *