طرز تهيه ي نخودپلو با كشمش پلويي/غذای مخصوص ماه رمضان

طرز تهيه ي نخودپلو با كشمش پلويي(غذاي سنتي گلستان مخصوص سحر) مواد لازم : برنج آبكش شده سه پيمانه نخود و کشمش از هر کدام يك پيمانه رب انار ترش دو قاشق غذاخوري مرغ يا گوشت 300 گرم پياز متوسط دو عدد نمك، فلفل و ادويه به ميزان لازم طرز تهيه : نخودها

مواد لازم :
برنج آبكش شده | سه پيمانه |
نخود و کشمش | از هر کدام يك پيمانه |
رب انار ترش | دو قاشق غذاخوري |
مرغ يا گوشت | 300 گرم |
پياز متوسط | دو عدد |
نمك، فلفل و ادويه | به ميزان لازم |
طرز تهيه :
نخودها را از شب قبل خيس كنيد تا نرم شوند و بعد آنها را بپزيد. پيازها را نگيني خرد كرده درون تابه ريخته تا كمي سبك شود سپس تكههاي مرغ يا گوشت را اضافه كرده تا تفت بخورند و بعد نمك و ادويه زده و نصف استكان آب گوشت افزوده تا خوب پخته شوند. وقتي آب گوشت خشك شد نخودها و كشمشها را اضافه كرده و بعد رب انار را افزوده و خوب مخلوط كنيد تا به خورد مواد برود در پايان مواد را لابهلاي برنج ريخته و برنج را دم كنيد.
نكته:
معمولا اين غذا را براي سحر درست ميكنند اما براي عيد سعيد فطر نيز ميتوان روي ميز ناهار قرار داد.
منبع:صفاپاتوق
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش درست کردن نخودپلو با كشمش پلويي ، آموزش غذای محلی ، آموزش غذای محلی گلستان درماهرمضان ، آموزش نخودپلو با كشمش پلويي ، دستور پخت نخودپلو با كشمش پلويي ، روش پخت نخودپلو با كشمش پلويي ، سحر ، طرز تهيه ي نخودپلو با كشمش پلويي(غذاي سنتي گلستان مخصوص سحر) ، طرز تهیه نخودپلو با كشمش پلويي ، غذای محلی ، غذای مخصوص ماه رمضان ، گل بانو ، گلبانو ، نحوه پخت نخودپلو با كشمش پلويي ، نخودپلو با كشمش پلويي ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0