کد خبر : 7494
تاریخ انتشار : دوشنبه 29 اردیبهشت 1393 - 21:53

طرز تهیه خورش تره ( کردســـــــتان)/غذای محلی

طرز تهیه  خورش تره ( کردســـــــتان)/غذای محلی

تصمیم گرفتم یک غذای جدید درست کنم. کتاب آشپزی کردی  لیلا کرد بچه را برداشتم و چون تره آماده و خرد کرده داشتم  , خورش تره را انتخاب کردم و دست به کار شدم .نتیجه بسیار  عالی بود  .با من همراه شوید       مواد مورد نیاز: 1-لوبیا سفید          

طرز تهیه خورش تره ( کردســـــــتان)/غذای محلی

تصمیم گرفتم یک غذای جدید درست کنم. کتاب آشپزی کردی  لیلا کرد بچه را برداشتم و چون تره آماده و خرد کرده داشتم  , خورش تره را انتخاب کردم و دست به کار شدم .نتیجه بسیار  عالی بود  .با من همراه شوید

 

 

 

مواد مورد نیاز:

1-لوبیا سفید                                                  300 تا 350 گرم

2-گوشت گوسفند                                            800 گرم پاک کرده و خرد شده

3-پیاز داغ                                                       4 ق س

4-ادویه خورشتی                                             1 ق چ

5-زرد چوبه                                                      1/2 ق چ

6-تره                                                                  1 کیلو

READ
طرزتهیه شیرینی توری بادامی مخصو ص عید

7-گرد لیمو عمانی                                           1  ق س

8-آب لیمو ترش                                                2 ق س ( بنا بر ذائقه)

9- سیب زمینی                                                4 عدد متوسط

10- گوجه فرنگی                                              3 تا 4 عدد  متوسط

 

طرز تهیه:

لوبیا سفید را بعد از شستن به مدت 10 تا 12 ساعت خیس کنید ( یا از شب قبل ) گوشت و پیاز داغ را با حدود 1/4 پیمانه سرخ کنید(روغن زیادیه؟؟در رسپی اینطوری بود شما می توانید کمتر کنید) ادویه و زرد چوبه را اضافه کنید و خوب تفت دهید. سپس لوبیا خیس شده را در آبکش ریخته و روی آن آب سرد بگیرید و لوبیا را داخل گوشت ریخته و حدود 3 تا 4 پیمانه آب روی آ ن بریزید و بگذارید تا خورش بجوشد تا بپزد.

READ
نحوه درست کردن پای سیب هلندی/شیرینی

تره را بعد از پاک کردن و شستن , خرد کرده و در کمی روغن تفت دهید بعد از پخت لوبیا و گوشت  درون خورش ریخته گرد لیمو و نمک را هم اضافه کرده بگذارید با حرارت ملابم خورش جا بی افتد و به روغن بیفتد و کم آب شود. آخر سر آب لیمو را اضافه کنید و پس از یکی دو جوش خورش را خاموش کنید.

در فاصله پخت خورش سیب زمینی ها را مانند  خورش قیمه خلال کنید و در روغن داغ و فراوان سرخ کنید( تا سیب زمینی خودش را نگرفته هم نزنیدش له می شود)

گوجه ها را هم از وسط نصف کنید و اطرافش را در روغن سرخ کنید. خورش که آماده شد آن را در ظرف ریخته و اطراف آن را با سیب زمینی و گوجه تزیین کنید. ( طبق رسپی خورش باید کم آب باشد اما من به خاطر عجله زودتر غذا را سرو کردم کمی آب دار است ضمن اینکه جناب همسر خورش آب دار دوست دارند نه به روغن افتاده چون می گویند  پس ته دیگ را با چی بخورم؟!!!!!!!!!) این غذا را درست کنید مطمئنم دوست خواهید داشت.من که به لیست غذا هام اضافه شد.

طرز تهیه خورش تره ( کردســـــــتان)/غذای محلی

منبع:کیمیا گری با ادویه ها

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *