طرز تهیه دسر عربی /دسرمخصوص ماه رمضان

مواد لازم: آرد گندم 3 فنجان شکر 3 فنجان آب 4 لیوان کره یا روغن جامد 250 گرم زعفران ساییده نصف قاشق چایخوری گلاب یک فنجان پسته و مغز بادام خرد شده به میزان دلخواه طرز تهیه حلوا: شکر و آب را قبلاً می جوشانیم و زعفران ساییده حل شده و گلاب را به شربت

مواد لازم:
آرد گندم 3 فنجان
شکر 3 فنجان
آب 4 لیوان
کره یا روغن جامد 250 گرم
زعفران ساییده نصف قاشق چایخوری
گلاب یک فنجان
پسته و مغز بادام خرد شده به میزان دلخواه
طرز تهیه حلوا:
شکر و آب را قبلاً می جوشانیم و زعفران ساییده حل شده و گلاب را به شربت آماده اضافه می کنیم و آن را کنار می گذاریم.
سپس روغن یا کره را در قابلمه ای ریخته و روی حراری قرار می دهیمتا آب شود. آرد را کم کم به روغن اضافه می کنیم و با قاشق چوبی مرتب به هم می زنیم تا آرد کاملاً طلایی رنگ شود.
قابلمه را از روی حراری برداشته و شربت را کم کم به آن اضافه می کنیم و مرتب به هم می زنیم تا آرد و شربت با هم مخلوط شوند. مجدداً آن را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و هم می زنیم تا حلوا به روغن بیفتد.
حلوای آماده را در دیس می ریزیم و روی آن را با پسته و مغزبادام خرد شده تزﺌﻳﻦ می کنیم.
این حلوا را با آرد برنج نیز می توان تهیه کرد. طرز تهیه آن مثل حلوای آرد گندم است ، فقط با این تفاوت که به جای آرد گندم از سه فنجان آرد برنج استفاده می کنیم.
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش دسر عربی مخصوص ماه رمضان ، ئسر ، ئسر مخصوص ماه رمضان ، دستور پخت دسر عربی مخصوص ماه رمضان ، دسر عربی مخصوص ماه رمضان ، دسر مخصوص ما ه رمضان ، غذای مخصوص ماه رمضان ، گل بانو ، گلبانو ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0