کد خبر : 6693
تاریخ انتشار : جمعه 5 اردیبهشت 1393 - 9:58

طرز تهیه بــرشتوک/شیرینی

طرز تهیه بــرشتوک/شیرینی

  طرز تهیه بــرشتوک  مواد اولیه :  قند :دو پیمانه ۳۰۰ گرم آردگندم :دو و نیم پیمانه ۳۵۰ گرم آرد نخودچی :دو پیمانه ۲۲۰ گرم روغن جامد :یک پیمانه ۲۱۵ گرم پودر هل :یک قاشق سوپخوری پودر کاکائو :دو قاشق سوپخوری مواد مورد نیاز برای تزئین برشتوک  شکلات قهوه‌ای :۱۵۰ گرم شکلات سفید :۱۵۰ گرم

طرز تهیه بــرشتوک

 

طرز تهیه بــرشتوک

 مواد اولیه :

 قند :دو پیمانه ۳۰۰ گرم
آردگندم :دو و نیم پیمانه ۳۵۰ گرم
آرد نخودچی :دو پیمانه ۲۲۰ گرم
روغن جامد :یک پیمانه ۲۱۵ گرم
پودر هل :یک قاشق سوپخوری
پودر کاکائو :دو قاشق سوپخوری

مواد مورد نیاز برای تزئین برشتوک 

شکلات قهوه‌ای :۱۵۰ گرم

شکلات سفید :۱۵۰ گرم

پسته: یک پیمانه

 طرز تهیه:

ابتدا پودرقند و آردگندم را الک کرده، درون تابه بریزید و روی حرارت تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود زمانی که عطر آن درآمد از روی حرارت بردارید.

آرد نخودچی را هم الک کنید. جداگانه تفت دهید و به آردگندم اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید. روغن را اضافه کرده و پس از آب و مخلوط شدن روغن با مواد تابه، از روی حرارت بردارید و بگذارید تا مواد نیمه‌گرم شوند.

 قند، پودرهل و پودرکاکائو را به مواد بیفزایید. حلوا را به ضخامت دو سانتی‌متر بین دو ورق کاغذ روغنی با وردنه پهن کنید. شکلات تیره و سفید را در دو ظرف جداگانه ریخته و روی بخار آب قرار دهید. روی خمیر باز شده شکلات تیره آب شده بریزید و روی آن را صاف کنید و بگذارید کمی ببندد و در این هنگام شکلات سفید را ریخته و صاف کنید و روی آن دوباره شکلات تیره آب شده بریزید و صاف کنید، پس از بسته‌شدن شکلات، حلوا را به شکل لوزی برش دهید و روی حلوا مطابق شکل با پسته تزئین کنید.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *