کد خبر : 13458
تاریخ انتشار : دوشنبه 31 فروردین 1394 - 23:11

طرز تهیه خورش فسنجان لوبیا و بادمجان

طرز تهیه خورش فسنجان لوبیا و بادمجان

طرز تهیه خورش فسنجان لوبیا و بادمجان   خورش فسنجان لوبیا و بادمجان یک خورش اصیل ایرانی مخصوص شهر رفسنجان است . لوبیا چشم بلبلی و بادمجان طعم متفاوتی به این خورش می دهد.    طرز تهیه خورش فسنجان با لوبیا و بادمجان این مدل فسنجان یک غذای خیلی قدیمی لاهیجان است که بیشتر مادر

طرز تهیه خورش فسنجان لوبیا و بادمجان

 

طرز تهیه خورش فسنجان

خورش فسنجان لوبیا و بادمجان یک خورش اصیل ایرانی مخصوص شهر رفسنجان است . لوبیا چشم بلبلی و بادمجان طعم متفاوتی به این خورش می دهد.

 

 طرز تهیه خورش فسنجان با لوبیا و بادمجان

این مدل فسنجان یک غذای خیلی قدیمی لاهیجان است که بیشتر مادر بزرگ ها طرز پختش را می دانند و جوانترها کمتر با نحوه پخت آن آشنا هستند. حالا که تا فصل گرما کمی وقت داریم می توانید در مهمانی هایتان با این غذای محلی خیلی قدیمی از مهمان هایتان پذیرایی کنید.

مواد لازم

سینه مرغ: یک عدد

لوبیا چشم بلبلی: یک دوم پیمانه

بادمجان: 2 عدد

مغز گردو: یک پیمانه

پیاز: یک عدد

رب گوجه فرنگی: یک قاشق سوپ خوری

رب انار: 2 قاشق سوپ خوری

نمک و زردچوبه: به دلخواه

طرز تهیه خورش فسنجان

طرزتهیه:

پیاز را رنده کنید و با سینه مرغ و نصف پیمانه آب بگذارید بپزد.

در یک قابلمه لوبیا چشم بلبلی را هم جداگانه بپزید.

بادمجان ها را روی حرارت کم تفت دهید و بعد به لوبیای پخته اضافه کنید.

گردوی چرخ شده را به لوبیا و بادمجان اضافه کنید و هم بزنید.

حالا رب گوجه، رب انار، نمک و زردچوبه را هم اضافه کنید.

READ
آشنایی با سبزی های مورد نیاز برای انواع دلمه

سینه مرغ پخته شده را هم به بقیه مواد اضافه کنید و بگذارید برای 20 دقیقه روی حرارت کم جا بیفتد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *