طرز تهیه ‏پیتزا مرغ/ آشپزی

مواد لازم مقدار
1 خمیر پیتزا 100 گرم
2 سینه مرغ ٢٠٠ ‏گرم
3 ‏پیاز ٢ ‏عدد
4 فلفل سبز ١عدد
5 ‏قارچ در صورت تمایل
6 پنیر پیتزا 150 ‏گرم
7 روغن ۵٠ ‏گرم
8 پودر آویشن نصف قاشق غذاخوری
9 سس گوجه نصف پیمانه
10 نمک و فلفل به مقدار لازم

‏روش پخت

  1. ‏سینه مرغ را جداگانه می پزیم و به قطعات کوچک تقسیم می کنیم. خمیر پیتزا را در ظرفی که از قبل چرب شده می ریزیم و پهن می نمائیم سپس کمی پنیر پیتزا روی ‏آن ریخته و دیگر مواد را به اضافه مرغ روی پیتزا می چینیم.
  2. ‏پیتزا را در فر قرار داده و بعد از گذشت 30 ‏دقیقه پیتزا را از فر خارج کرده و با سس میل می نمائید.
  3. منبع:پنجاه چهل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

Previous post طرز تهیه آبگوشت مرغ/ آشپزی
Next post طرز تهیه رولت مرغ/آشپزی