مواد لازم | مقدار | |
1 | خمیر پیتزا | 100 گرم |
2 | سینه مرغ | ٢٠٠ گرم |
3 | پیاز | ٢ عدد |
4 | فلفل سبز | ١عدد |
5 | قارچ | در صورت تمایل |
6 | پنیر پیتزا | 150 گرم |
7 | روغن | ۵٠ گرم |
8 | پودر آویشن | نصف قاشق غذاخوری |
9 | سس گوجه | نصف پیمانه |
10 | نمک و فلفل | به مقدار لازم |
روش پخت
- سینه مرغ را جداگانه می پزیم و به قطعات کوچک تقسیم می کنیم. خمیر پیتزا را در ظرفی که از قبل چرب شده می ریزیم و پهن می نمائیم سپس کمی پنیر پیتزا روی آن ریخته و دیگر مواد را به اضافه مرغ روی پیتزا می چینیم.
- پیتزا را در فر قرار داده و بعد از گذشت 30 دقیقه پیتزا را از فر خارج کرده و با سس میل می نمائید.
- منبع:پنجاه چهل