کد خبر : 4029
تاریخ انتشار : سهشنبه 17 دی 1392 - 23:06
پخت شیرینی گردویی خانگی/ شیرینی مخصوص عید

پخت شیرینی گردویی خانگی شیرینی مخصوص عید
گل بانو:مواد لازم :
زرده ی تخم مرغ : 3 عدد
زرده ی تخم مرغ : 3 عدد
روغن مایع : 1 قاشق مربا خوری
گردوی خورد شده : 150 گرم
شکرآسیاب شده : 1 پیمانه
آرد سفید : 1 قاشق غذاخوری
هل و وانیل : از هرکدام نصف قاشق چایخوری
پودر پسته برای تزیین : به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا زرده ها را با شکر آسیاب شده حدود 10 دقیقه خوب بزنید.
سپس یک قاشق مرباخوری روغن را به آنها اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.
پس از آن یک قاشق آرد را و در آخر هم گردوهای خورد شده را داخل این مواد ریخته و به هم بزنید.
سپس یک قاشق مرباخوری روغن را به آنها اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.
پس از آن یک قاشق آرد را و در آخر هم گردوهای خورد شده را داخل این مواد ریخته و به هم بزنید.
داخل سینی فر را با روغن خوب چرب کرده و با یک قاشق چایخوری مواد آماده شده را با فاصله ی مناسبی که به هم نچسبند گرد گرد بریزید و سینی را داخل فر به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار دهید. پس از سرد شدن روی آنها را با پودر پسته تزیین کرده و در شیرینی خوری چیده، با چای نوش جان کنید.
منبع:سیمرغ
برچسب ها :آشپزی ، آموزش آشپزی ، آموزش شیرنی پزی ، آموزش شیرینی گردویی خانگی ، آۀموزش پخت شیرینی خانگی ، اشپزی ، پخت شیرنی گردو یی ، پخت شیرینی خانگی ، پخت شیرینی گردویی خانگی ، تهیه شیرینی گردویی خانگی ، سایت سیمرغ ، شیرینی ، شیرینی گردویی خانگی ، طرز تهیه شیرینی گردویی خانگی ، گل بانو ، گلبانو ، مواد لازم برای تهیه شیرینی گردویی خانگی ، نحوه پخت شیرینی گردویی خانگی ، نحوه شیرینی گردویی خانگی ، هنر های خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0