آموزش پخت حلوا تخم‌مرغ/دسر

زرده تخم‌مرغ، تخم‌مرغ، شکر، پودر هل، گلاب و زعفران حل شده را در ظرفی ریخته و با همزن دستی به مدت ۵ دقیقه هم بزنید…

آموزش پخت حلوا تخم‌مرغ
آموزش پخت حلوا تخم‌مرغ

پیشنهاد‌ سرآشپز برای شما این بار حلوا تخم‌مرغ است. امتحان کنید:

 

مواد لازم برای آشپزی
▪ تخم‌مرغ ۲ عدد
▪ آرد برنج ½ پیمانه
▪ زرده تخم‌مرغ ۲ عدد
▪ شکر ½ پیمانه
▪ روغن ½ پیمانه
▪ پودر هل ۱ قاشق سوپخوری
▪ زعفران در صورت تمایل ۱ قاشق سوپخوری حل شده
▪ گلاب ¼ پیمانه
● طرز تهیه:
زرده تخم‌مرغ، تخم‌مرغ، شکر، پودر هل، گلاب و زعفران حل شده را در ظرفی ریخته و با همزن دستی به مدت ۵ دقیقه هم بزنید. روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید آرد برنج را در روغن تفت دهید تا رنگ آن کمی تغییر کند از روی حرارت بردارید و کم کم مایه تخم‌مرغ را به آن اضافه کنید دوباره روی حرارت قرار دهید مرتب هم بزنید تا تخم‌مرغ‌ها بسته شود و حلوا به روغن بیفتد.
حلوا تخم‌مرغ یکی از قدیمی‌ترین حلواهایی است که در گذشته در هرمزگان پخته می‌شده است.
منبع :آکا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

Previous post انگشت های کباب شده/آشپزی
Next post مدل بافت های زیبای دخترانه /بافتنی