
لقمه مدرسه بورک مرغ و پنیر
مواد لازم
-
1 عدد سینه مرغ
-
قارچ به میزان دلخواه
-
1 ق غ سس خردل
-
1 ق غ سس مایونز
مراحل تهیه
-
مرحله 1
مرغ رو بپزید و ریش ریش کنید بعد قارچ را بهش اضافه کنید و بعد از اینکه قارچ پخت و موادتون دیگه آب نداشت سس ها رو اضافه کنید
-
مرحله 2
خمیر یوفکا رو باز کنید کمی از مواد وسط خمير بگذارید و کمی پنیر گودا روی مواد گذاشته سپس خنیر را بپیچید
-
مرحله 3
من توی فریزر میذارم صبح توی روغن سرخ میکنم
-
مرحله 4
میتونید روش زعفران یا تخم مرغ بمالید و فریز کنید و توی فر با دماي ۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه بپزید
منبع :کوکپد
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0