کد خبر : 5271
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1 اسفند 1392 - 23:52

طرز پخت کیک آدم برفی/شیرینی

طرز پخت کیک آدم برفی/شیرینی

طرز پخت کیک آدم برفی

2

 


کیک آدم برفی

مواد لازم
▪ دو قاشق غذاخوری شکر
▪ یک فنجان آرد
▪ یک عدد تخم مرغپ
▪ یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
▪ نصف قاشق غذاخوری وانیل
▪ چوب شور
▪ شکلات به میزان لازم
▪ یک عدد کیوی
▪ یک عدد پرتقال
▪ یک فنجان خامه
▪ یک چهارم فنجان شکر
● طرز تهیه
آرد را به همراه تخم مرغ و شکر در یک کاسه بزرگ ریخته و مخلوط کنید. سپس بیکینگ پودر و وانیل را به آن اضافه کرده و هم بزنید. خمیر کیک را در کاغذهای روغنی مخصوص طبخ کیک یزدی ریخته و آن را به مدت ۲۰ دقیقه در فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. در این فاصله خامه را با شکر در مخلوط کن ریخته و تا به دست آوردن ترکیبی یکنواخت صبر کنید. برای ساخت آدم برفی ها روی کیک، خامه را درون قیف مخصوص ریخته و آدم برفی را شکل دهید. از تکه های شکلات و چوب شور برای ساختن دست، چشم، دهان، دکمه و کلاه آدم برفی استفاده کنید. از پرتقال و کیوی هم می توان شال گردن و بینی آدم برفی را درست کرد. کیک را به مدت یک ساعت در یخچال گذاشته و سپس میل کنید.

منبع:

READ
سوپ‌های گرم برای هوای سرد /آشپزی
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *