کد خبر : 4968
تاریخ انتشار : شنبه 19 بهمن 1392 - 23:46

طرزتهیه سوپ قارچ خامه ای/آشپزی

طرزتهیه سوپ قارچ خامه ای/آشپزی

طرزتهیه سوپ قارچ خامه ای

 

 

سوپ قارچ

 

سوپ قارچ خامه ای

 

قارچ 500 گرم  .  سینه مرغ 1 عدد  .  شیر پر چرب 2 لیوان  .  کره یا روغن 4 قاشق غذاخوری

خامه 4 قاشق غذاخوری  .  نان تست مقدار لازم  .  نمک و فلفل سیاه مقدار لازم

 

سوپ قارچ

 

طرز تهیه : قارچ ها را خرد کنید ، داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و پس از اینکه داغ شد قارچ ها را اضافه کنید ، نمک و فلفل بزنید و تفت دهید تا قارچ ها نرم شوند ، سینه مرغ را نیز بپزید و ریش ریش کنید.

 

سوپ قارچ

 

قارچ های نرم شده را داخل میکسر بریزید و نصف شیر را اضافه کنید و بزنید تا قارچ ها یکدست شوند سپس نصف دیگر شیر ، قارچ های میکس شده و سینه مرغ ریش ریش شده را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید ، روی حرارت سوپ را هم بزنید تا کم کم غلیظ شود سپس از روی حرارت بردارید و خامه را اضافه کنید.

 

سوپ قارچ

 

نان های تست را ریز خرد کنید ، داخل ماهیتابه کره یا روغن بریزید و نان ها را داخل روغن تفت دهید تا سرخ و ترد شوند سپس روی سوپ را با این نان ها و مقداری جعفری خرد شده تزیین کنید.

READ
طرز تهیه چیزکیک چوبی

منبع:ایران کوک

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *