عکس اصلی دستور لقمه مدرسه بورک مرغ و پنیر

لقمه مدرسه بورک مرغ و پنیر

مواد لازم

  1. 1 عدد سینه مرغ
  2. قارچ به میزان دلخواه
  3. 1 ق غ سس خردل
  4. 1 ق غ سس مایونز

مراحل تهیه

  1. مرحله 1

    مرغ رو بپزید و ریش ریش کنید بعد قارچ را بهش اضافه کنید و بعد از اینکه قارچ پخت و موادتون دیگه آب نداشت سس ها رو اضافه کنید

  2. مرحله 2

    خمیر یوفکا رو باز کنید کمی از مواد وسط خمير بگذارید و کمی پنیر گودا روی مواد گذاشته سپس خنیر را بپیچید

  3. مرحله 3

    من توی فریزر میذارم صبح توی روغن سرخ میکنم

  4. مرحله 4

    میتونید روش زعفران یا تخم مرغ بمالید و فریز کنید و توی فر با دماي ۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه بپزید

     منبع :کوکپد