طرز تهیه کرپ ژامبون
کرپ نوعی نان یا پنکیک نازک و لطیف فرانسوی است که با آرد گندم، تخم مرغ و شیر تهیه می شود. مایه کرپ را درون یک تابه کاملا تخت و نچسب ریخته و مانند پنکیک، پس از سرخ شدن یک سمت آن، آن را برگردانید تا سمت دیگر هم سرخ شود.
کرپ ها بسیار توع دارند و از محبوب ترین آنها می تواند به کرپ گوشت، کرپ نوتلا، کرپ ژامبون و کرپ مرع و … اشاره کرد.
از انواع کرپ ها بسته به مواد میانی آنها می توان در وعده های صبحانه، عصرانه، میان وعده و شام استفاده نمود.
در ادامه طرز تهیه کرپ ژامبون را به شما آموزش می دهیم که گزینه ای ساده، خوشمزه و شیک برای مهمانی ها می باشد و می توانید آن را به صورت رول کراب ژامبون و یا رولت ژامبون (رولت کالباس) برش بزنید و سرو کنید.

مواد لازم برای تهیه کرپ ژامبون
- آرد 1 پیمانه
- تخم مرغ 5 عدد
- شیر 1 پیمانه
- روغن نصف پیمانه
- نمک و پودر سیر به میزان لازم
- ژامبون 8-10 ورق
- سس مایونز 2-3 ق غذاخوری
- جعفری خردشده 3 ق غذاخوری
- پنیر ورقهای 10 عدد
- خیارشور (اختیاری) 150-200 گرم
طرز تهیه کرپ ژامبون
- برای تهیه کرپ ژامبون باید در ابتدا خمیر کرپ را تهیه کنید و به تعداد مورد نیاز کرپ ساده آماده کنید پس در ابتدا تخم مرغ ها را در کاسه ای بشکنید.
- برای اینکه از گلوله ای شدن آرد جلوگیری کنید، تخم مرغ های شکسته شده را در حدود 4 الی 5 ثانیه با همزن برقی بزنید.
- سپس آرد را به صورت یک جا به تخم مرغ های زده شده اضافه کنید.
- اول با همزن خاموش و بعد با دور آهسته همزن، تخم مرغ ها و آرد را حدود 2 الی 3 دقیقه هم بزنید.
- وقتی مایه به حالت یک دست در آمد و دیگر هیچ گلوله آردی ندیدید، نمک و پودر سیر یا هر سبزی معطری که دوست دارید به مایه اضافه کنید.
- روغن مایه را اضافه کنید و 1 دقیقه هم بزنید.
- شیر را هم اضافه کنید و باز مواد را هم بزنید تا یکدست شوند.
- حالا یک مایع یک دست و روان دارید که حباب های ریزی دارد که برای جلوگیری از ایجاد حباب های بزرگ تر موقع پخت کرپ، باید این مایع را حدود 5 الی 10 دقیقه درون یخچال و یا بیرون از یخچال استراحت دهید. به این ترتیب حباب ها از بین می رود و شما یک مایع کاملا صاف و یک دست دارید.
- برای سرخ کردن کرپ ها در ابتدا تابه نچسب مورد نظر را بدون روغن، حدود 5 دقیقه روی شعله ملایم قرار دهید تا خوب داغ شود.
- سپس با استفاده از اسپری روغن و با برس آشپزخانه، کف و دیواره های تابه را به روغن آغشته نمایید.
- دقت کنید که میزان روغن نباید زیاد باشد در غیر این صورت، کرب ناصاف می شود و شکل بدی می گیرد.
- تابه وقتی که خوب گرم شد، به اندازه یک ملاقه از مایه کرپ را کف آن بریزید و تابه را آهسته بچرخانید تا کل سطح کف تابه، با مایه کرپ پوشانده شود و مایه به صورت یکتواخت کف تابه پخش شود و یک جا ضخیم و یک جا نازک نشود.
- وقتی که یک سمت کرپ سرخ شد، آن را برگردانید تا سمت دیگر هم مقداری حرارت ببیند و سرخ شود.
- وقتی دو سوی کرپ خوب سرخ شد، آن را از تابه بیرون بیاورید و روی سطح صافی قرار دهید و 10 دقیقه یا بیشتر صبر کنید تا کرپ خوب خنک شود.
- وقتی که کرپ خنک شد، سس مایونز را با استفاه از یک قاشق یا قلمو روی سطح کرپ پخش کنید و تمام سطح آن را خوب پوشش بدهید.
- حالا ورقه های ژامبون را روی کل سطح کرپ قرار دهید تا جایی که هیچ قسمتی خالی نماند.
- سپس در صورت تمایل خیارشورها را رنده کنید و یا به صورت نگینی خرد کنید و یک سمت کرپ را با خیارشورها بپوشانید و سمت دیگر را هم با ورفه های پنیر بپوشانید و در آخر کرپ را به آرامی رول کنید.
- رول کرپ ژامبون آماده شده را درون کیسه فریزری قرار بدهید و یا با سلفون بپوشانید و آن را حدود 1 ساعت درون یخچال قرار بدهید. این کار باعث راحت تر بریده شدن رولت می شود.
- پس از این مدت زمان، رول کرپ را با فاصله 2 سانتی با یک چاقوی تیز مناسب برش بزنید.
فرق بین کالباس و ژامبون و طرز تهیه این دو ماده غذایی
از آنجایی که تعداد تخم مرغ های مصرفی در مایه کرپ نسبتتا زیاد است و بوی ضخم تخم مرغ بعد از سرد شدن کرپ بیشتر به مشام می رسد، بهتر است حتما از یک ادویه و یا سبزی معطر مانند آویشن، شنبلیله و … در مایه کرپ استفاده کنید.
می توانید هر نوع مایه میانی را در وسط کرپ قرار دهید و آن را رول کنید و برش بزنید و یا به صورت رول کامل تک نفره سرو نمایید.
در صورتی که از مایه گوشت برای کرپ استفاده می کنید، باید مایه گوشتی را کم اب و ترجیحا بدون رب و یا حداقل رب یا سس گوجه آماده کنید.
چنانچه قرار است کرپ ساده را برای وعده صبحانه تهیه کنید، باید نمک آن را به اندازه یک پینچ بریزید و به عنوان چاشنی به آن پودر هل و یا وانیل اضافه کنید که همان مشکل بوی تخم مرغ پیش نیاید
منبع :تاپ ناز
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0