خوردن غذاهای پُر ادویه در سحری، تشنگی را افزایش میدهد
خوردن غذاهای پُر ادویه در سحری، تشنگی را افزایش میدهد متخصصان تغذیه میگویند: مصرف بادمجان، فلفل و سایر ادویهها در هنگام سحر به دلیل ایجاد احساس تشنگی بیشتر، برای روزهداران توصیه نمیشود. میترا زراتی کارشناسارشد تغذیه در این خصوص گفت: شایعترین مشکل گوارشی در روزهداران ابتلا به یبوست است که با رژیم غذایی مناسب میتوان
خوردن غذاهای پُر ادویه در سحری، تشنگی را افزایش میدهد
متخصصان تغذیه میگویند: مصرف بادمجان، فلفل و سایر ادویهها در هنگام سحر به دلیل ایجاد احساس تشنگی بیشتر، برای روزهداران توصیه نمیشود.
میترا زراتی کارشناسارشد تغذیه در این خصوص گفت: شایعترین مشکل گوارشی در روزهداران ابتلا به یبوست است که با رژیم غذایی مناسب میتوان از این مشکل پیشگیری کرد.
وی افزود: بر این اساس خوردن میوهجات، هم چون خیساندهی برگه آلو، انجیر ، انگور ، هندوانه و مصرف روغن زیتون به همراه غذا در پیشگیری از یبوست بسیار موثرست.
زراتی به نوجوانان روزهدار که تحرک بیشتری نسبت به سایرین دارند، توصیه کرد: نوجوانان باید بین افطار تا سحر، حداقل 8 لیوان آب و نوشیدنی استفاده کنند، چرا که در طول روز به دلیل تحرک و تعریق زیاد، آب بدنشان کاهش مییابد.
وی در پایان تصریح کرد: استفادهی روزانهی روزه داران از مقادیر متنوع آجیل بدون نمک (پسته، گردو، بادام، فندق و …) که حاوی چربی گیاهی غیراشباع و مفید است، ضمن عدم افزایش کلسترول خون، به هان میزان چربیهای اشباع، برای بدن انرژی تامین میکند.
برچسب ها :تشنگی درماه رمضان ، توصیه سلامتی ، خوردن غذاهای پُر ادویه در سحری، تشنگی را افزایش میدهد ، درماه رمضان ، سلامت ، سلامت درماه رمضان ، غذا ی پر ادویه ، وعده سحری
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0