کد خبر : 19243
تاریخ انتشار : شنبه 9 اردیبهشت 1402 - 19:32

طرز تهیه چند بیسکوییت ساده خانگی و متفاوت

طرز تهیه چند بیسکوییت ساده خانگی و متفاوت

یکی از لذت‌بخش‌ترین خوراکی‌هایی که چه موقع صبحانه (ترجیحاً با قهوه) و چه در وعده عصرانه (ترجیحاً با چای) می‌توانید بخورید، بیسکوییت است. ۶ بیسکوییت خیلی ساده که سریع آماده می‌شوند و حتی اگر آشپزی بلد نباشید با همین چند قدم ساده می‌توانید بیسکوئیت‌های خوشمزه درست کنید.

طرز تهیه چند بیسکوییت ساده خانگی و متفاوت

طرز تهیه بیسکوئیت بیسکوییت

یکی از لذت‌بخش‌ترین خوراکی‌هایی که چه موقع صبحانه (ترجیحاً با قهوه) و چه در وعده عصرانه (ترجیحاً با چای) می‌توانید بخورید، بیسکوییت است. ۶ بیسکوییت خیلی ساده که سریع آماده می‌شوند و حتی اگر آشپزی بلد نباشید با همین چند قدم ساده می‌توانید بیسکوئیت‌های خوشمزه درست کنید.

ما در ادامه از پخت بیسکوییت ساده، دارچینی و بادام زمینی تا بیسکوییت پنیر و پیازچه و سیب‌زمینی و رنچ، گفته‌ایم تا در لیست طرز تهیه چند بیسکوییت ساده، چند خوراکی متفاوت را هم گنجانده باشیم. قبل از هر چیز، فر را با دمای ۴۲۵ درجه گرم کنید. یک سینی بزرگ فر را چرب کنید. همه این بیسکوییت‌ها در این دما تهیه می‌شوند.

طرز تهیه چند بیسکوییت ساده؛ بیسکوییت پودری

بیایید با آسان‌ترین بیسکوییت یعنی بیسکوییت پودری شروع کنیم. پختن بیسکوییت‌های پودری ساده است چون خمیرشان فقط به بکینگ پودر نیاز دارد. شما می‌توانید این بیسکوییت‌ها را با ته‌مزه نمکی هم درست کنید و حتی شکر را به آن‌ها اضافه نکنید، هرچند در همین حالت هم می‌توانید یک یا دو قاشق غذاخوری شکر اضافه کنید.

1. طرز تهیه چند بیسکوییت ساده؛ بیسکوییت پودری

مواد لازم برای بیسکوییت پودری خیلی در دسترس است:

  • ۳ فنجان آرد همه‌منظوره
  • بیکینگ پودر یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
  • یک قاشق چای‌خوری نمک
  • یک‌سوم فنجان شورتنینگ سرد (شورتنینگ روغن صاف شده قنادی‌ست کره‌های گیاهی و حیوانی قابل استفاده است)
  • شیر یک‌پنجم فنجان

با این مواد، ۱۵ بیسکویت ساده خانگی خواهید داشت که آن‌قدر خوشمزه‌اند که خیلی زود تمام می‌شوند. طرز تهیه بیسکویت پودری به شکل زیر است:

۱. در یک کاسه بزرگ آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.

۲. با استفاده از مخلوط‌کن شیرینی‌پزی یا چاقو، شورتنینگ (روغن صاف قنادی) را برش دهید.

۳. شیر را اضافه کنید و مخلوط را با چنگال هم بزنید تا مواد خشک مرطوب شوند. مواد را روی پیشخوان برگردانید و ورز دهید و هم بزنید تا شکل خمیر بگیرد. یادتان باشد که بیشتر از حد لازم ورز ندهید. این کار باعث می‌شود آرد روغن پس دهد و رطوب خمیر از بین برود.

۴. خمیری با ضخامت یک سانت آماده کنید و با کاتر بیسکویت برش دهید. بیسکویت‌ها را روی یک ورقه روغنی قرار دهید و لبه‌های آن را گرد کنید.

۵.بیسکوییت‌ها را در فر قرار دهید. حدود ۱۵ دقیقه صبر کنید تا بیسکوییت‌ها طلایی شوند.

طرز تهیه چند بیسکوییت ساده؛ بیسکویت دارچینی

بیسکویت‌های دارچینی جزو پرطرفدارترین بیسکوئیت‌ها هستند. در ادامه ما دستور بیسکویت دارچینی کلاسیک را با اضافه‌کردن پودر دارچین برای طعم‌دادن به هر لقمه شما، بررسی می‌کنیم. ترکیب پودر دارچین و طعم شکر قهوه‌ای فوق‌العاده‌ست. می‌توانید طعم‌های دیگر را آزمایش کنید. برای تهیه بیسکوییت دارچینی به مواد زیر نیاز دارید:

  • ۳ فنجان آرد
  • سه‌چهارم فنجان آب خنک
  • سه‌چهارم فنجان چیپس شکلات
  • سه‌چهارم فنجان شکر دانه‌ریز
  • سه‌چهارم قاشق چای‌خوری شکر قهوه‌ای (شکر قهوه‌ای به عنوان طعم‌دهنده استفاده می‌شود می‌توانید این آیتم را حذف کنید)
  • کره ذوب‌شده
  • شکر دارچینی

2. طرز تهیه چند بیسکوییت ساده؛ بیسکویت دارچینی

این میزان مواد بین ۱۰ تا ۱۲ بیسکویت به شما می‌دهد. دستور پخت بیسکویت دارچینی به شکل زیر است:

۱. چیپس شکلات، پودر دارچین، آرد و شکر را مخلوط کنید. مقدار کمی از آن را برای تاپینگ بردارید.

READ
طرز تهیه سوپ کدو/ آشپزی

۳. آب را به مخلوط اضافه کنید و کاملا خمیر را یک دست کنید.

۴. بیسکویت‌ها را برش دهید. کره آب‌شده را روی آن بمالید و شکر دارچینی را به عنوان تاپینگ روی آن‌ها بپاشید.

طرز تهیه چند بیسکوییت ساده؛ بیسکویت کره بادام زمینی

وقتی صحبت از طرز تهیه بیسکوییت خانگی خوشمزه و آسان می‌شود، اول از همه یاد بیسکویت کره بادام زمینی می‌افتیم؛ یک دستور بیسکویت کلاسیک مبتنی بر کره که کمی شیرین‌تر از باقی بیسکوئیت‌هاست. می‌توانید برای صبحانه با مربای مورد علاقه خودتان نوش‌جان کنید، این ترکیب به طرز شگفت‌انگیزی خوشمزه می‌شود. با هم دستور پخت‌وپز خوشمزه‌اش را مرور می‌کنیم.

3. طرز تهیه چند بیسکوییت ساده؛ بیسکویت کره بادام زمینی

برای تهیه بیسکوییت کره بادام زمینی به مواد زیر نیاز دارید:

  • ۳ونیم فنجان آرد همه‌منظوره
  • یک‌سوم پیمانه شکر
  • یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر
  • یک قاشق چای‌خوری جوش‌شیرین
  • یک‌چهارم قاشق چای‌خوری نمک
  • ۸ قاشق غذاخوری کره سرد برش‌خورده
  • یک‌ونیم فنجان شیر
  • دوسوم فنجان گردوی خردشده
  • یک‌دوم قاشق چای‌خوری دارچین (اختیاری)

خوبی این مواد این است که از هر جایی می‌توانید تهیه‌شان کنید. طرز تهیه بیسکویت کره بادام زمینی به شکل زیر است:

۱. در یک کاسه بزرگ آرد، شکر، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید.

۲. با استفاده از مخلوط‌کن شیرینی‌پزی یا چاقو، کره را برش دهید تا کره‌هایی به قطعات درشت داشته باشید.

۳. شیر، گردو و دارچین را اضافه کنید و مخلوط را با چنگال هم بزنید تا مواد خشک مرطوب شوند. مواد را روی پیشخوان برگردانید و ورز دهید تا خمیر شکل بگیرد. یادتان باشد که بیش از حد لازم ورز ندهید این خمیر هم نباید زیاد ورز داده شود همین که به خمیری یکدست تبدیل شد ورزدادن کافیست.

۴. خمیر را به ضخامت حدود یک سانت رول کنید و با کاتر بیسکویت برش دهید. بیسکوییت‌ها را روی یک ورقه روغنی قرار دهید.

۵. اجازه دهید بیسکوئیت‌ها حدود ۱۴ دقیقه بپزید.

طرز تهیه چند بیسکوییت ساده؛ بیسکویت سیب زمینی و رنچ

بله! با سیب‌زمینی هم می‌شود بیسکوییت درست کرد. برای تهیه این بیسکوییت شما می‌توانید از پوره سیب‌زمینی استفاده کنید. این بیسکوییت از مواد زیر درست می‌شود:

  • ۲ونیم پیمانه آرد شیرینی‌پزی
  • یک‌ونیم قاشق غذاخوری بیکینگ‌پودر
  • یک‌ونیم قاشق چای‌خوری نمک
  • یک‌چهارم فنجان سس رنچ
  • یک فنجان پوره سیب‌زمینی
  • یک عدد تخم‌مرغ هم‌زده
  • سه‌چهارم پیمانه شیر

4. طرز تهیه چند بیسکوییت ساده؛ بیسکویت سیب زمینی و رنچ

قدم‌به‌قدم کارهای زیر را انجام دهید:

۱. آرد، بیکینگ پودر و نمک را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

۲. در یک کاسه دیگر سس رنچ، پوره سیب‌زمینی، تخم‌مرغ را با هم مخلوط کنید.

۳. مواد کاسه اولی را دور تا دور کاسه قرار دهید و وسط کاسه را خالی کنید و مواد مرطوب را داخل آن بریزید. به آرامی با کفگیر هم بزنید تا مخلوط شوند. بیش از حد بهم نزنید.

۴. خمیر را روی یک پیشخوان آردپاشی‌شده برگردانید و روی آن را هم آرد بپاشید و ضخامت آن را به یک سانت برسانید. از کاتر بیسکویت برای برش دور آن استفاده کنید. با یک کاردک نازک، بیسکوییت‌های گردشده را به سینی فر چرب‌شده، منتقل کنید.

۵. بیسکوییت‌ها را به مدت ده تا دوازده دقیقه یا تا زمانی که شروع به قهوه‌ای‌شدن کنند، بپزید.

READ
آموزش بافت مانتو شنلی کمر دار

اگر به دنبال طرز تهیه بیسکوییت یخچالی هستید، همین بیسکوییت انتخاب خوبی است. از این بیسکوییت برای میزهای پذیرایی کنار پنیر استفاده می‌کنند. همینطور می‌توانید این بیسکوییت را کمی بزرگ‌تر برش بزنید و با آواکادو و تخم‌مرغ در وعده صبحانه میل کنید.

طرز تهیه چند بیسکوییت ساده؛ بیسکوییت پنیر و پیازچه

این بیسکویت متفاوت و مغذی، خیلی سریع و آسان درست می‌شوند. ماده جذاب این بیسکوییت، پنیر کوتاژ یا کوتیج است و اضافه‌کردن پیازچه تازه، به بیسکوییت طعمی منحصربه‌فرد و به یادماندنی می‌دهد. پنیر کوتاژ یا کوتیج هم پنیری است که می‌توان آن را از شیر پرچرب آماده کرد. از این پنیر به عنوان جایگزین پنیر ریکوتا هم استفاده می‌کنند. این بیسکوییت چون هم متفاوت است و هم سریع آماده می‌شود برای پذیرایی از مهمان‌های مهم و سرزده‌ای که دارید، مناسب است.

5. طرز تهیه چند بیسکوییت ساده؛ بیسکوییت پنیر و پیازچه

مواد لازم برای تهیه این بیسکوییت متفاوت موارد زیر است:

  • ۲ فنجان آرد همه‌منظوره
  • ۲ قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر
  • یک‌دوم قاشق چای‌خوری جوش‌شیرین
  • یک‌چهارم قاشق چای‌خوری نمک
  • یک‌چهارم فنجان پیازچه خردشده
  • یک‌سوم فنجان کره سرد
  • سه‌چهارم فنجان پنیر کوتیج یا کوتاژ
  • دو سوم فنجان شیر

طرز تهیه بیسکوییت پنیر و پیازچه در ۵ قدم به شکل زیر ممکن است:

قبل از هر چیز، فر را با دمای ۴۲۵ درجه گرم کنید. یک سینی بزرگ فر را چرب کنید.

۱. آرد، بیکینگ پودر، جوش‌شیرین و نمک را در یک کاسه متوسط با هم مخلوط کنید. پیازچه را هم اضافه کنید. همه را هم‌بزنید. کره سرد را تکه‌تکه کرده و سپس در مخلوط‌کن شیری‌پزی مخلوط کنید.

۲. مخلوط آردی را دورتادور کاسه قرار دهید و وسط کاسه را خالی کنید، انگار که یک چاله کوچک در وسط ظرف وجود دارد، پنیر و شیر را اضافه کنید. با نصف فنجان شیر شروع و در صورت نیاز شیر بیشتری به آن اضافه کنید. با چنگال هم بزنید تا مخلوط یکدست شود.

۳. خمیر را در یک سینی پخش کنید. ضخامت خمیر باید حدود یک‌ونیم تا ۲ سانت باشد. بیسکوئیت‌ها را آردپاشی کنید و برش دهید.

۴. بیسکوییت‌ها را به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه یا تا زمانی که پوسته طلایی رنگی پیدا کنند، بپزید.

اگر دنبال طرز تهیه بیسکوییت رژیمی هستید، می‌توانید همین بیسکوییت را انتخاب کنید. در این مطلب چند بیسکوییت ساده را معرفی کردیم، شما چه بیسکوییت‌های دیگری را پیشنهاد می‌دهید. روش شما برای پخت بیسکوییت چیست؟

طرز تهیه چند بیسکوییت ساده؛ بیسکوییت [کوکی] آنزاک

می‌توانیم لیست طرز تهیه چند بیسکوییت ساده را با بیسکوییت آنزاک تمام کنیم اما قبل از هر چیز باید بگوییم که اگر به یک سفر کمپینگ می‌روید، اهل هیچ‌هایک هستید یا هر روز یک مسیر طولانی را از خانه تا محل کار می‌روید و می‌آیید، یا ظهرها به خانه برنمی‌گردید، باید طرز تهیه بیسکویت  ANZACرا یاد بگیرید. آنزاک کوکی‌های پروتئینی پر انرژی، خوشمزه و خراب‌نشدنی هستند و به شما کمک می‌کنند از گرسنگی نجات پیدا کنید.

6. طرز تهیه چند بیسکوییت ساده؛ بیسکوییت [کوکی] آنزاک

درباره بیسکویت ANZAC

در طول جنگ جهانی دوم، شهروندان استرالیایی برای تأمین غذای نیروهایشان بیسکویتی ابداع کردند که هم خوشمزه و مقوی باشد و هم ماندگاری بالایی داشته باشد. هزاران نفر از مردم این بیسکوییت‌ها را پختند و در قوطی بسته‌بندی کردند و برای سربازان فرستادند. بعد از این ماجرا بود که یک مؤسسه ملی برای استرالیا و نیوزیلند به نام ANZAC تشکیل شد که مخفف نیروهای ارتش استرالیا و نیوزیلند (Australia and New Zealand Army Corp) است.

READ
طرز تهیه خورش ریواس و مرغ/آشپزی

دستور تهیه بیسکویت آنزاک

موارد زیر مواد لازم برای تهیه بیسکوییت آنزاک هستند:

  • یک فنجان آرد همه‌منظوره
  • یک فنجان جو دو سر قدیمی
  • سه‌چهارم فنجان نارگیل شیرین‌شده (نارگیل شیرین‌شده درواقع ورق‌های نازک و خشک نارگیل است که برخی با شیره افرا آن را شیرین می‌کنند)
  • نصف فنجان کره
  • یک فنجان گرانول شکر
  • ۲ قاشق غذاخوری عسل
  • نصف قاشق غذاخوری جوش شیرین
  • ۲ قاشق غذاخوری آب

بعد از این‌که مواد بالا را آماده کردید قدم‌های زیر را دنبال کنید:

۱. فر را با دمای ۳۲۵ درجه گرم کنید.

۲. آرد، جو دو سر و نارگیل را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید.

۳. در یک قابلمه با حرارت متوسط، کره را آب و سپس با شکر و عسل را مخلوط کنید و به پخت ادامه دهید تا مخلوط به مدت دو دقیقه بجوشد.

۴. در یک فنجان، جوش‌شیرین و آب را با هم مخلوط کنید. مخلوط شکر را از روی شعله بردارید و مخلوط سودا را داخل شکر هم بزنید. وقتی شیره تهیه‌شده به مخلوط اسیدی شکر و عسل برخورد کند، حباب می‌زند. به هم‌زدن ادامه دهید تا حباب‌ها فروکش کنند.

۵. مخلوط شکر را داخل مواد خشک بریزید و با کفگیر هم بزنید تا یکدست شود.

۶.  سینی فر را با فویل آلومینیومی یا کاغذ روغنی بپوشانید. اگر از فویل آلومینیومی استفاده می‌کنید، فویل را چرب کنید.

۷. از خمیر گلوله‌های کوچک درست کنید و روی سینی فر قرار دهید و فضایی برای انبساط باقی بگذارید. به مدت ۱۲ دقیقه یا تا زمانی که به رنگ طلایی در بیایند بپزیدشان.

۸. سینی را از فر خارج کنید. اجازه دهید کوکی‌ها خنک شوند و سپس آن‌ها را از فویل یا کاغذ روغنی جدا کنید.

حرف آخر؛ لِم تهیه و پختن بیسکوییت را پیدا کنید

طرز تهیه انواع کوکی و بیسکوییت را که نگاه کنید، می‌بینید که چند مورد خیلی شبیه در دستورالعملشان پیدا می‌شود. برای مثال مخلوط‌کردن، ورزدادن، تعیین ضخامت و تنظیم دمای فر از مهم‌ترین کارهایی است که برای درست‌کردن بیسکوییت باید بلد باشید. این کارها هم سخت نیستند پس یک بار برای همیشه یادشان بگیرید.

حرف آخر؛ لِم تهیه و پختن بیسکوییت را پیدا کنید

برای تنظیم دمای فر، حتماً از دفترچه راهنمای اجاق‌گازتان کمک بگیرید. برای مخلوط‌کردن به شیوه‌های مختلف و با ابزارهای گوناگون هم کافی است دو سه باری آزمون‌وخطا کنید و در نهایت ورزدادن هم لذت‌بخش‌ترین قسمت کار است، این‌که ورزدادن را تا چه مدتی انجام دهید بستگی دارد به این‌که دلتان بخواهد چه بیسکوییتی با چه ضخامتی و چه میزان تردی درست کنید.

منبع :

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *