ذستورپخت شیرینی زبان
-
۱ عدد تخم مرغ
-
۱۵۰ گرم کره رنده شده (در فریزر قرار گرفته)
-
۳۰۰ گرم آرد
-
۱ ق غ روغن مایع
-
۱ ق س جوهر لیمو
-
۱ ق چ نمک
-
۱ فنجان آب
-
۱/۲ ق چ وانیل
مراحل
-
تخم مرغ، وانیل، روغن مایع، جوهر لیمو، آب و نمک را با هم مخلوط کرده و آرد را کم کم به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید تا خمیر صاف و یک دستی بشود. سپس روی آن را بپوشانید و اجازه دهید یک ساعت استراحت کند.
-
روی میز آرد پاشیده خمیر را به قطر دو سانتی متر به شکل مربع پهن کنید و کره (رنده شده) را در وسط خمیر جای دهید و چهار گوش خمیر را روی کره بکشید و با وردنه آرام آرام روی خمیر ضرباتی بزنید تا کره نرم شود.
-
سپس خمیر را به ضخامت یک سانت پهن کرده و آن را شش لا تا بزنید و در جای خنک بگذارید. پس از ۲۰ دقیقه خمیر را پهن کرده و به قطر یک سانت باز کنید و این بار بر عکس دفعه قبل عرض خمیر را طول خمیر قرار دهید و شش لا تا بزنید و در جای خنک بگذارید و باز بعد از ۲۰ دقیقه این عمل را تا ۶ بار تکرار کنید و هر بار با برس آرد اضافه خمیر را بگیرید (خمیر هزار لا آماده است) در آخرین مرحله خمیر را به قطر یک سانت باز کرده و قالب بزنید.
-
روی سینی فر کاغذ روغنی انداخته از شیرینی ها قالب زده بچینید وسط آن را به اندازه دو سانت برش داده و روی آنها را با شهد یا (زرده تخم مرغ ، شیر و زعفران مخلوط کرده) رومال و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه بپزید