نحوه پخت ژله فالوده ای!دسر
[box type=”success” align=”aligncenter” class=”http://www.golbano.ir” ]دوستای خوبم شما می تونید به جای ژله لیمو از هلو با رانی هلو یا اناناس با رانی اناناس یا هر طعم دیگه ای که دوست دارین استفاده کنید. دوستای خوبم این دسر به خاطر داشتن فالوده.موز.بستنی بسیار عالی و خوشمزه واسه مهمونی امتحان کنید[/box]:موادلازم: ژله لیمو: یک بسته +یک و
[box type=”success” align=”aligncenter” class=”http://www.golbano.ir” ]دوستای خوبم شما می تونید به جای ژله لیمو از هلو با رانی هلو یا اناناس با رانی اناناس یا هر طعم دیگه ای که دوست دارین استفاده کنید. دوستای خوبم این دسر به خاطر داشتن فالوده.موز.بستنی بسیار عالی و خوشمزه واسه مهمونی امتحان کنید[/box]:موادلازم:
ژله لیمو: یک بسته +یک و نیم لیوان فالوده
ژله پرتقال:یک بسته+یک لیوان بستنی یا یک قوطی رانی پرتقالی
ژله موز:یک بسته+یک لیوان بستنی با ۳ عدد موز متوسط
طرزتهیه:
ابتدا پودر ژله لیمو رو با یک لیوان اب جوش مخلوط می کنیم و وقتی کاملا مخلوط شد فالوده رو بهش اضافه می کنیم دوستای خوبم بهتره فالوده یک و دو قاشق مرباخوری ابلیمو داشته باشه و کاملا فالوده رو با ژله مخلوط می کنیم و داخل قالب می ریزیم. بعد از ۲ .۳ ساعت که بسته شد حالا نوبت به ژله پرتقالیمون می رسه که باز با یک لیوان اب جوش مخلوط و بعد یک لیوان بستنی رو اضافه می کنیم دوستای خوبم می تونید به جای بستنی رانی بریزید یا نصف بستنی نصف رانی در هر سه حالت طعم عالی رو می ده و اما کاملا مخلوط می کنیم و به روی ژله فالودمون می ریزیم و داخل یخچال می زاریم و چون بستنی داره خیلی زودتر می بنده و اما ژله موزمونو هم با یک لیوان اب جوش و بعد با یک لیوان بستنی و ۳تا موز رنده شده مخلوز می کنیم و روی ژله پرتقالمون که بسته شده می ریزیم و داخل یخچال می زاریم .دوستای خوبم شما می تونید به جای ژله لیمو از هلو با رانی هلو یا اناناس با رانی اناناس یا هر طعم دیگه ای که دوست دارین استفاده کنید.
دوستای خوبم این دسر به خاطر داشتن فالوده.موز.بستنی بسیار عالی و خوشمزه واسه مهمونی امتحان کن
منبع:ممتاز نیوز
برچسب ها :اموزش ، اموزش دسر سرد ، دسر ، ژله ، ژله فالوده ای ، فالوده ، گل بانو ، ممتاز نیوز ، نحوه پخت
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0