قالب وردپرس پاتوق وردپرس افزونه وردپرس
آشپزیغذاهاهنرهای خانه

طرز تهیه پاستای مرغ و پنیر

پاستا مرغ و قارچ
آماده سازی
زمان پخت
مجموعاً
مواد برای ۴ نفر

از اون دست غذاهایی که هیچ مقاومتی در مقابلش ندارم همین مدل ماکارونی با پنیر هست. پاستا که به همون اسم ماکارونیش بین ماها جا افتاده از غذاهای سنگین و سیر کننده به حساب میاد که مناسب نهار هست و البته یه شام خیلی سنگین. در این مطلب طرز تهیه پاستای پنه با مرغ و پنیر رو قرار میدم که اگه از طرفداران پنیر باشین براتون خیلی خیلی خوشایند خواهد بود.

 

پاستای پنیری

مواد لازم برای تهیه پاستای مرغ و پنیر

  • ماکارونی پنه یک بسته
  • پیاز ۲ عدد متوسط
  • مرغ بدون استخوان ۴۰۰ گرم
  • آب یا آب مرغ یک لیوان
  • خامه صبحانه ۱ بسته
  • پنیر موزارلا (پیتزا) هرچقدر که دوست دارید (یک لیوان)
  • روغن زیتون یا روغن مایع سرخ کردنی ۱-۲ قاشق
  • نمک و فلفل

مراحل تهیه پاستا با مرغ و پنیر

ابتدا پیاز رو نگینی خرد میکنیم و در کمی روغن سرخ میکنیم. بعد هم مرغ رو به تکه های کوچک برش میدیم و سرخ میکنیم. پاستا رو به همراه آب مرغ و خامه و کمی نمک و فلفل روی حرارت میذاریم تا به جوش بیاد و بعد هم زیرش رو کم میکنیم تا حدود یک ربع به آرومی پخته بشه.

پختن پاستا

پختن پاستا

سرخ کردن مرغ

سرخ کردن مرغ

بعد از پخته شدن پیاز و مرغ و پنیر رو هم اضافه میکنیم و با پاستا کاملا مخلوط میکنیم. مواد رو به ظرفی که برای گذاشتن در فر مناسب باشه منتقل میکنیم.

اضافه کردن مرغ و پنیر

اضافه کردن مرغ و پنیر

روی موا مجددا پنیر میریزیم و در فر قرار میدیم. با حرارت گریل تا زمانی که طلایی بشه.

روی پاستا ها هم پنیر بریزید

روی پاستا ها هم پنیر بریزید

نوش جان.

پاستا مرغ و پنیر

پاستا مرغ و پنیر

برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *

بستن

Adblock رو غیر فعال کنید

بخشی از درآمد سایت با تبلیغات تامین می شود لطفا با غیر فعال کردن ad blocker از ما حمایت کنید