کد خبر : 10441
تاریخ انتشار : شنبه 29 شهریور 1393 - 22:43

آموزش پخت پيتزا تابه اي/آشپزی

آموزش پخت  پيتزا تابه اي/آشپزی

پيتزا تابه اي سلام دوستان امروز دستور پيتزا تابه اي براتون دارم خيلي راحت براي دوستاني كه فر ندارن و يا دوست دارن توي ماهي تابه بپزن عاليه . من دستور 2 نوع خمير براتون ميذارم و خودم از هر 2 نوع درست كردم و تجربياتم براتون ميگم خمير شماره 1 1 فنجان آرد 3

پيتزا تابه اي

سلام دوستان امروز دستور پيتزا تابه اي براتون دارم خيلي راحت براي دوستاني كه فر ندارن و يا دوست دارن توي

ماهي تابه بپزن عاليه . من دستور 2 نوع خمير براتون ميذارم و خودم از هر 2 نوع درست كردم و تجربياتم براتون ميگم

خمير شماره 1

1 فنجان آرد

3 قاشق غذا خوری ماست

3 قاشق غذاخوری روغن

نصف قاشق چای خوری نمک

2 قاشق غذاخوری بیکینگ پودر

مخلوط آرد و بکینگ پودر را در کاسه ریخته و وسطش رو باز کنید و بقیه مواد خمیر رو ریخته با نوک انگشتها مخلوط

و ورز بدین تا خمیر لطیفی بدست بیاد.

آموزش پخت پيتزا تابه اي/آشپزی

خمیر رو در تابه یا قالب مورد نظرتون با قطر یکنواخت پهن کنین(چون بیکینگ پودر داره نیازی به استراحت نداره)

آموزش پخت پيتزا تابه اي/آشپزی

خمير شماره 2

آرد 5/1 پيمانه

ماست يك دوم پيمانه

1 قاشق چايخوری بکینگ پودر

نمك 1 قاشق چايخوري

تخم مرغ 1 عدد

روغن مايع 2 قاشق سوپخوري

درون كاسه اي آرد نمك ماست .بيكينگ پودر تخم مرغ و روغن را ريخته و مخلوط كنيد.اين خمير حالت چسبندگي

دارد.كف تابه 30 سانتي متري را چرب كنيد و خمير را كف ظرف بخوابانيد.

اين خمير چون خيلي به دست ميچسبه و خمير سختي هست من نتونستم از مراحل ديگه عكس بگيرم

ولي تجربه ي من از اين خمير ها اينه كه خمير شماره 1 خيلي راحته و به دست نميچسبه كار هم باهاش راحته

READ
مدل شنل های بسیار شیک و زیبای پاییزی/مدل لباس

ولي خمير شماره 2 به دست خيلي ميچسبه و حتما بايد با دست چرب باهاش كار كرد ولي خمير شماره 2

خوشمزه تر و ترد تر بود پيشنهاد من خمير شماره 2 هست.

خوب وقتي خمير اماده شد و كف ظرفتون پهن كرديد اول مقداري سس گوجه روي خمير بريزيد و به همه جاي

خمير بكشيد وبعد سوسيس و كالباس و قارچ و فلفل دلمه اي روي ان بريزيد  در كل مواد پيتزا دل بخواه هست

آموزش پخت پيتزا تابه اي/آشپزی

تابه رو روی شعله پخش کن روی حرارت بالا قرار بدین تا ظرف داغ بشه

بعد حرارت رو ملایم کنین و اجازه بدین خمیر بپزه

وقتی خمیر پخت پنیر رو روی مواد پخش کنین و بعد از آب شدن و طلایی شدن پنیرپیتزا آماده سرو هست

اندازه خميري كه من نوشتم براي همين تابه كه توي عكس هست ميشه

نوش جان

آموزش پخت پيتزا تابه اي/آشپزی

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *