کد خبر : 14810
تاریخ انتشار : دوشنبه 21 دی 1394 - 17:46

طرزتهیه شامی ترش؛ غذای بین راهی در مسافرت

طرزتهیه شامی ترش؛ غذای بین راهی در مسافرت

شامی از جمله غذاهای تقریبا حاضری به حساب می آید که برای اردو ها و مسافرت خیلی به درد می خورد. شامی هایی که در آنها لپه هم استفاده شده باشد تا آخر راه مسافرت شما را سیر نگه می دارد. مواد لازم برای 4 نفر    4 ق س لپه پخته و چرخ شده

شامی از جمله غذاهای تقریبا حاضری به حساب می آید که برای اردو ها و مسافرت خیلی به درد می خورد. شامی هایی که در آنها لپه هم استفاده شده باشد تا آخر راه مسافرت شما را سیر نگه می دارد.

شامی ترش

مواد لازم برای 4 نفر

  •    4 ق س لپه پخته و چرخ شده
  •  250 گرم گوشت چرخ کرده
  •  1 تا 2 عدد تخم مرغ
  • 1 عدد  پیاز متوسط
  •  1 ق م  زرچوبه
  •  1 ق س  گرد غوره
  •  2 /1 پیمانه سبزی ( جعفری، گشنیز و ریحان)
  •  به میزان لازم  روغن برای سرخ کردن
  • به میزان لازم نمک و فلفل سیاه

طرز تهیه:

1. در ابتدای کار، یک کاسه مناسب انتخاب کنید، سپس پیاز را داخل آن رنده کنید. یک عدد تخم مرغ، لپه پخته و چرخ شده، گوشت چرخ کرده، سبزی، گرد غوره، نمک،فلفل و زردچوبه را هم اضافه کنید.

2. مواد داخل کاسه را خوب با هم مخلوط کنید. در صورت نیاز یک عدد تخم مرغ دیگر به مواد اضافه کنید تا مایه شامی خوب به هم بچسبد. کمی از مایه شامی را بچشید و در صورت نیاز نمک و فلفل بیشتری اضافه کنید.

3. یک تابه نچسب را روی حرارت قرار دهید. به میزان لازم روغن در آن بریزید و صبر کنید تا داغ شود. حال مقداری از مواد را بردارید و با دست به آن شکل دهید، سپس آن را داخل روغن خوب سرخ کنید.

4. بعد از آنکه شامی ها سرخ شدند، آنها را از تابه درآورده و در ظرف مشبک فلزی قرار دهید تا روغن اضافی آنها کشیده شود.

READ
طرزتهیه سالاد هندوانه و پسته/ سالاد

5. شامی های سرخ شده را داخل ظرف مورد نظر بچینید و سرو کنید.

يه جور ديگه

به جای اینکه لپه را چرخ کنید، می توانید آن را بعد از پختن خوب له کنید.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

کد امنیتی را وارد نمایید *