طرز تهیه ی خوراک زمستانی
مواد اولیه : گل كلم نصف بوته تره فرنگی 500 گرم هويج دو عدد سيب زمينی و پیاز يك عدد سير سه حبه رب گوجه فرنگی و شکر از هر کدام يك قاشق سوپخوری پوره گوجه فرنگی يك پيمانه نمك و آب و روغن زیتون به ميزان لازم طرز تهيه: سير را خرد كرده و
گل كلم نصف بوته
تره فرنگی 500 گرم
هويج دو عدد
سيب زمينی و پیاز يك عدد
سير سه حبه
رب گوجه فرنگی و شکر از هر کدام يك قاشق سوپخوری
پوره گوجه فرنگی يك پيمانه
نمك و آب و روغن زیتون به ميزان لازم
طرز تهيه:
سير را خرد كرده و پياز را خلالي كنيد و در روغن زيتون كمي تفت دهيد تا پياز نرم شود. هويج را حلقهاي كرده و به آن اضافه كنيد و هم بزنيد. قسمت سفيد ترهفرنگي را به اندازه بند انگشت به صورت اريب برش زده تا در هنگام پخت پرپر نشود و به پياز و هويج اضافه كنيد و كمي تفت دهيد. گل كلم خردشده و رب گوجهفرنگي را افزوده و هم بزنيد و در انتها پوره گوجهفرنگي يا گوجهفرنگي رندهشده را همراه با نمك، شكر و آب به خوراك اضافه كرده و اجازه دهيد با در بسته بپزد. سيبزميني را نگيني كنيد و 15 دقيقه آخر به مواد بيفزاييد و اجازه دهيد خوراك جا بيفتد.
برچسب ها :آشپزی ، خوارک زمستان ، زمستان ، طرز تهیه ی خوراک زمستانی ، غذای زمستانی ، هنرهای خانه
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0